Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2003-06-24 23:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jaanji
Labs pasaakums bija. Jaanji. Ar Cibistiem, ar negaidiitiem cieminjiem, daudz alus, galjas, sarunaam un kaa saka ... ugunskuru un pasaku laiks....
No saakuma ieradaas [info]gorgona ar draudzeni Ievu - aizgaajaam uz juuru un taa aizraavaamies sarunaas par viirieshiem, ka attapaamies nokljuvushamies Riitabulljos. Atpakalj speeka jau vairs nebija iet un mees izsaucaam [info]mako ar auto muus izglaabt. Taa bija pirmaa rieze pieaugusha Reksha dziivee, kad vinjsh bija auto - no saakuma negribeeja kaapt mashiinaa, peec tam izvalbiitaam aciim meedjinaaja saprast - vai braukshana mashiinaa ir kaut kas biistams vai ne, bet peec tam saaka fikseet veeju aiz loga... es biju nobradaata un nospalvota, bet suns beigu beigaas apjucis un laimiigs.
Tad ieradaas [info]dunduks. [info]mako aizbrauca uz veikalu peec alus piebriidinot tautu likt pie darba. Tauta spiiteejaas un meedjinaaja izvairiities no manis. Ar 10 minuushu atstarpi iebrauca [info]trz ar Agnesi, [info]honeybee, Baisaakajiem Meliem[info]thp un mazo MedusMeli, [info]watt un vinja miiljotaa Agnese. Saakaas taada staigaashana un jandaalinjshs, ka mani vien izglaaba [info]mako ierasshanaas, kurshs praatiigaa viiriesha mieraa devaas uz pljavu graabt zaali un es paliidzeeju dziit viesus uz pljavu kaa mazus putnabeernus, kuri tiiko tik vien kaa doties blakus esoshajaas pienenees. 10 minuutes kopiiga darba un taa pljava bija sagraabta. Alleluja.
Tad dedzinaajaam mazo, pierasto ugunskurinju, cepaam galju, kartupeljus, neesaajaamies un teergaajaam. Meitenes devaas uz Daugavgriivas dabas liegumu pleest aizsargaajamaas putjes un viit no tiem vainjukus. Praatiigaakaas meitas sapina vainjukus slaidus, es, izbijusi blondiine, sapinu ij biezu, ij kuplu, par to ij galus vainjukam nedabuuju kopaa. Aprunaajaam viirieshus, labi aprunaajaam viirieshus... par ko gan citu lai runaa Jaanju priekshvakaraa?
Kas notika peec tam es vairs nevaru sakariigi pastaastiit: piedaliijaas alus, ciitiiga [info]gorgona pierunaashana prom nebraukt, alus, ugunskurs, atbraukushi Cekschatisti, alus, Uno pierunaashana neaizbraukt, alus, cepta galja, alus, anjuki, smieshanaas, sarunas, alus, noliku leenaam luuztosho tautu guleet, ij beidzot palikaam mees trijaataa: MaKo, Honeybee un es. Protams runaajaam par literatuuru, es kluseeju un atziniigi klaniiju galvu. Ko gan es tur varu teikt - esmu praktikjis. Censhos literatuuru ieviest dziivee.
No riita slinka galda reviizija mekleejot alu, galju un kumeliishu teeju. Miegainas sarunas, miegainas pastaigas uz juuru Dunduka, Watt un Agneses izpildiijumaa, slinkums un maiga bremzeetiiba. Pierunaaju Uno ievilkt sheit meiteni. Meitene ievilka muusseetaa amerikaani. Amerikaanis ieviesa seetaa melones. Kaut kur pazuda melones un amerikaanis, bet vakarpusee no pakshiem izliida Uno ar meituku.
Peec tam, es Heroes of Might un Magic 4 saliku pa mici MaKo. Mako pievaaca "Piena laasi" un aizgaaja guleet.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fleur
2003-06-25 16:21 (saite)
Kaut arii peec visa spriezhot, es pasaakumaa neesmu bijusi, man tomeer ir dahzas bildes, kuras veeleetos nosuutiit dailjajaam vainaga pineejaam:P))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putnelis
2003-06-25 17:49 (saite)
es Tevi nepieskaitīju? Kura tu bīji?
suuti uz putnelis@inbox.lv

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?