Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2011-07-28 22:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lielbērnam logopēds 2 nedēļas atvaļinājumā, mūzikas nodarbības augustā nebūs... tā kā varētu aizbraukt kaut kur ārpus Rīgas... šis tas cits ar nenotiek tuvākās 1-2 nedēļas...
Vai varat rekomendēt kādu viesu māju, kur varam padzīvot pāris dienas, kur saimnieki ņem bērnu līdzi dārzā, laukā, kūtī, labprāt pastāsta un parāda, ļauj patastīt un paeksperimentēt?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kramers
2011-07-28 23:24 (saite)
Vai tad tev lauka un dārza nav ?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putnelis
2011-07-28 23:55 (saite)
savs dārzs ir Rīgā, bet nekādu lauku radu nav....

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]oblica
2011-07-29 09:46 (saite)
Nuuuu.... mēs būsim pie Usmas visi trīs visu nākamo nedēļu.
Lopu gan nav, bet ir savs dārziņš, kur gurķi jānolasa un kartupeļi jāparok, dīķis ar zivīm (ir arī makšķeres) un ūdensriteni, Usmas ezers blakus un laiva, mellenes pilns mežs, sēnes un brūklenes, jācer, ka būs, baseinu mazajiem var piepūst, ir smilšu kaste un tāds neliels "meža golfs". Kādi 500 m no mājas ir skatu tornis un turpat netālu Godeļi ar visādām atrakcijām (godeļpols internetā jāčeko - mežakaķis tur ir un kaut kas jau vēl), netālu (5 km) ir minizoo (LVL 3 no ģimenes) - tur gan var barot vistas, tītarus, pīles, nūtrijas, ponijus - nekā diža gan nav, tāda lauku sēta). Tālāk uz priekšu - Ventspils (kādi 40 km) un nedēļas nogalē tur pilsētas svētki.
Varam pirts mājiņu uz pāris dienām izdot par mazu un godīgu samaksu (bet nedēļas vidū, no pirmdienas (vai svētdienas vakara) līdz ceturtdienas vakaram). Jābrīdina, ka uz pirts mājas otro (guļamstāvu) ir diezgan stāvas trepes (mazajam vienam labāk nee).
Tualete sausā un ūdens no dīķa vai līdzņemams.
Nu, ja izdomājiet - zvani, sarunāsim.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]eermaniitis
2011-07-29 11:03 (saite)
ūdens no dīķa, a kāpēc aku neroc vai spici?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]oblica
2011-07-29 11:43 (saite)
ir aka arī, bet to īpaši neizmantojam - tur tas ūdens tāds brīžiem jocīgs - pēc puvušām olām līdz vēmienam, lai gan aka tīrīta.
Krājam naudu ūdensvada ievilkšanai. :) Spici vienreiz taisīja, kaut kā tur iedzina, bet ūdens nenāca, nezinu, kas tur bija par vainu, neatceros. Jādzen būs citur.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mako
2011-07-29 14:54 (saite)
Sērūdeņradis, kā Ķemeru avotos - esot dziedniecisks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?