Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2010-11-17 10:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dīvainos cukurus aizvietot ar parasto cukuru un pagatavo valstssvētkos?

http://www.cetrassezonas.lv/lv/receptes/kukas/recipe.php?id=6801


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mako
2010-11-17 10:57 (saite)
Sadauzīt ar āmuru smalkāk...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]putnelis
2010-11-17 11:09 (saite)
aga :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]toadbeauty
2010-11-17 11:51 (saite)
Var jau sabrūnināt parasto, bet tad atkal būs jādauza.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]putnelis
2010-11-17 12:21 (saite)
Hmmmm! Paldies par ideju!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sirdna
2010-11-17 12:49 (saite)
bet tad tas vairs nebūs tas Dārtmūras Paragvajas cukurs, vai ko nu tur vajadzēja...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]putnelis
2010-11-17 13:31 (saite)
ja būtu Tanzānijas zelta ķirbis barots ar figviņuzina kādu kompostu audzēt molekulārās zinātnes mēģenē - tad tam es piešķirtu lielu nozīmi, bet man mājās ir ķirbis un tas ir jāapēd lai nav jāmet ārā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?