Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2009-10-30 15:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
gatavoju "korejiešu burkānus". Kad tad vēl pieēsties dzīvus ķiplokus kā vien piektdienas vakarā?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zintish
2009-10-30 17:17 (saite)
pastāsti recepti. es tik zinu ka ķiploki un un un koriandrs?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putnelis
2009-10-30 17:44 (saite)
nu "korejiešu burkāniem" recepšu ir tik pat daudz kā pašu korejiešu, vārdu sakot katrs pagatavo bikci savādāk ij par pareizo recepti nav jēgas iespringt. Man "salātu grāmatā" ir ierakstīta viena rindiņa, kura skan tā: burkāni, ķiploki, ābolu etiķis, cukurs, sāls, eļļa.
Man šodien mājā bija nepilns puskilo burkānu, viena galva ķiploku, ābolu etiķis uz garšu (tur uzmanīgi - var ieliet par daudz), olīveļļa īpaši jaunavīgā, kāda lielā karote cukura un puse lielkarotes sāls. [info]mako savai porcijai, zinu, pievienos sarkanos piparus, mana mamma pievienotu rīvētu vai maltu ingveru.
Galvenais lai rīkli "padedzina", bet lai "neizdedzina" rīkli kopā ar kunģi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]eermaniitis
2009-10-30 18:01 (saite)
melnie pipari ar iet klāt labi ;)
bet man patīk citronpipari, vai citrona sula ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?