polija ([info]polija) rakstīja,
@ 2020-11-13 14:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
deg vaigi
aprunā?
Bet nu, ja nopietni - sāku uztraukties.
2dien drusku kkas palika sārts tajās vaigu pusēs, kas abās pusēs augšlūpai.. Ne ta sausa āda, ne ta kas. Sarkans, karsts. Aizvakar vakarā pamanīju, ka viens vaigs sarkans un karsts. Vakar visu dienu tā. Šodien - abi vaigi jau.
Nekādi jauni produkti ēsti nav (pat zirteku jau izdzēru - jēgas nekādas), nekādas jaunas kosmētikas arī - nē. Praktiski vispār nekādas kosmētikas nav, jo nelietoju gandrž neko. Nekas tāds pirmdien toč nav darīts kas kkko varētu izsaukt..
Temperatūru tikko samērīju 36,9C. Pulss it kā normāls. Tgd sēžot pie kompja 63-73. Neesmu gan parasti mērījusi, cik man ir, bet nu nekas krimināls šis nav.
Asinsspiediens? Man gan pa žizņi pazemināts. Mērītāja nav. Kas vēl tas var būt?? Tie vaigi sarkani, reāli karsti. Un vēl uz zoda maziņš pleķītis jau arī vakar vakarā parādījās sarkans un karsts, šodien arī..
Protams, 5dienas pēcpusdiena. Ģā vairs nestrādā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kisswithafist
2020-11-13 16:32 (saite)
Man tā mēdz būt no aukstuma. Nevis tā, ka ārā, ziemas gaisā, bet istabā drusku nosalstot. Kas, protams, ir bišku pretrunā fizioloģijas likumiem, bet nu tā tas ir.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]polija
2020-11-13 19:36 (saite)
hmm, var jau būt, ka kkur apsaldēts. No mok sapūsts laukā vējā, kgan - tgd - pie +5-10? Parasti ar velo līdz -10C atklātu seju braucu un nekas nenosalst..
Vnk tgd tāds pat drusku tā kā pietūcis viss. Izskatos krimināli :D
Biju pie dežūrārsta, spiediens tas toč nav. teica, ka mok alerģija, lai vēl mēģinot pretalerģijas līdzekļus līdz pirmdienai un tad, ja nemainās tad pie ģā.. :/

Man arī parasti, kad ienāku iekšā vakarā un visu dienu esmu šādā laikā laukā novazājusies, vaigi šādi karst un ir sārti, bet tad nav tas pietūkums, nav tāda kņudinoša sajūta, vnk ir sārti..
Kaut kāda dīvainība, karoče. Cerams, ka neradīsies nekas nopietns.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kisswithafist
2020-11-13 22:28 (saite)
Nē, ja pietūkums, tad gan, visticamākais, alerģija. Slimnīcā man pēc alerģijas uz zālēm teica 3 dienas dzert tavegilu 2x dienā, varbūt noder.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]polija
2020-11-14 08:47 (saite)
tiešām tavegilu? Manā pieredzē tavegila vienīgais labums alerģijas mazināšanā ir tāds, ka no tā TIK ļoti nāk miegs, ka guļot vnk. tā alerģija (lai vai kāda tā nebūtu) netraucē :D
Bet nu jā - pretalerģijas man ar ieteica. Kaut gan, ja būtu alerģija, nebūtu tīri fiziski karsti tie vaigi arī no ārpuses. Meita pat šorīt pačamdīja un jautāja, kāpēc man karsts vaigs.. :O

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kisswithafist
2020-11-14 11:13 (saite)
Jā, es pat pārprasīju. Figviņzin.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?