polija ([info]polija) rakstīja,
@ 2019-03-28 22:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:veselība, zobi

Par zobiņiem...
Kopš pag-gada padsmitā novebra pie zobārstiem esmu bijusi 8as reizes. 3 zobi izrauti, 5i salaboti. Vēl viens diezgan steidzami jālabo un viens - jārauj (plus jāsaprot par vietā likšanu).
3 vēl jālabo drusku nesteidzīgāk un iespējams vēl viens jārauj..
Fantastika.
Es drīz zināšu visu zobārstniecības terminoloģiju no galvas.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mansgan
2019-03-28 22:40 (saite)
ja nav noslēpums, kur ej? cik saprotams, morāli nelasa :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]polija
2019-03-29 06:52 (saite)
SI
Bet nu pagaidām 3 izrautie ir astotie, kas nebija pat paguvuši vēl lāga izlīst, kā jau bija sabojājušies (tur nav par ko lasīt to morāli). 4ais ir 7ais, kuram sakni viens no tiem sabojājušamies astotajiem (kurš vispār vēl viss bija iekšā zem smaganām un kaulā) ir tā sagrauzis, ka zobs nav glābjams - tik jāsaprot, kad raut un ko ar viņu darīt, jo ķip iekaisums jau ir, jautājusm, kad sāks sāpēt.
4 no tiem, kas laboti/ jālabo ir sabojājušies zem jau esošām plombēm..
Nu un 5i - zobu kakliņi - tur gan piesauca sliktu mutes higiēnu - kur man jau kuro gadu raudāt gribas, jo nu beržu visos iespējamos virzienos 2x dienā pa 3 minūtēm, gan pareizi, gan nepareizi, bet, ja ar nagu pēc tam visiem zobu kakliņiem nepārbraucu, aplikums paliek un zobs sāk bojāties.. Labākais, ka zobakmens nekāda nav. Higiēnists tur ar plāta rokas. Tur jau man tad katru dienu pie higiēnista būtu jāiet.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zazis
2019-03-29 08:31 (saite)
Man mutē bēdu ieleja. Beidzot saņēmos iet. Neesmu dzirdējis no ārsta neviena slikta vārda, 10 gadus nespēju saņemties aiziet kā reizi dēļ moralizēšanas. Klīnika Denta, Signe Zoltnere.
Grūti noticēt, ka ar prieku eju pie zobārsta. Kroč, rekomendēju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?