polija ([info]polija) rakstīja,
@ 2019-01-18 19:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:veselība

nu ir mana kārta gaudot par analīzēm un veselību
Atkal jau jūtos ne cepta ne vārīta, drebuļi, reāli savelku 3 džemperus mugurā un vēl gulēt ar tiem visiem un biksēm zem segas aizieju. Naktī mostos, kad nu piepeši no tā visa beidzot ir karsti palicis - parasti uz rīta pusi paliek.
Kakls jau otro reizi mēneša laikā ciet. Limfmezgls viens jau atkal sāka sāpēt, bet šoreiz tikai viens. Pagājušo reiz bija simetriski - abi.
analīžu rezultātus - standarts + D un feritīns uztaisīju jau decembra beigās. Ideāli viss. Nu D varētu būt augstāks (bija kkur 21 laikam) un feritīns it kā ir normā, bet nu 19 - tā minimāli virs normas. D vit pilinu tgd pa 6pil. dienā un dzelzi ar brīžam kopā ar c vitamīnu ar padzeru.. Visi ALAT, bilirubinīs, glikoze, urīnviela, kreatinīns, vairogdziedzera hormoni - viss normā.

Bet nu sūdīgi, reāli sūdīgi - uzprasījos ģā uz kkādām elementārām / uztaisāmām mikroelementu/vitamīnu analīzēm - B12, Folskābe, Nātrijs, Kālijs, Hlors, Selēns, Fosfors, Magnijs.. Viss perfekti normas robežas. Selēns vienīgi praktiski uz augšējās robežas (glutationa peroksidāze). A jūtos reāli kā nāvei ko parādā gandrīz katru dienu, no rītiem 50:50 no gultas nevaru izlīst pat pēc 9h nogulēšanas (man normāli pietiek ar 7h).

KO vēl pārbaudīt? Nejūtos arī baigi hroniski neizgulējusies. Jo nu bērns gulēt pa naktīm ļauj, esmu pietiekami atgulējusi. Bet vakaros ap 19iem lūstu nost, tad atkal ap 21iem miegs vairs nenāk, bet, kad jāceļas, tad oj kā nāk. Bet nu standarta 7-8h katru nakti tāpat sanāk.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mansgan
2019-01-18 20:02 (saite)
viens ieteikums varētu būt BEIGT vienreiz visu bezjēdzīgi pārbaudīt :) tas nav nekāds pasaules brīnums, ka kakls aiziet ciet/uznāk common cold mūsu ziemu apstākļos 2 reizes mēnesī. vai tad ārstam nav nekādu versiju? vai mierinājuma vārdu, ka nevajag panikot?
epstein-barr=epstaina-bāras vīruss (tīmeklī atrodams arī kā epšteina-barra (jo kāds nav zinājis, ka Bāra ir sieviete)? loģiski, ka es tādu zinu tikai tāpēc, ka sīkais noķēra pa smago, smuki sapampa limfmezgli un noklājās ar izsitumiem. tā tas vīruss dzīvojoties pa 95% cilvēku.
lai vai kā, neviens Tevi nenodiagnosticēs tīmeklī :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

ārsts plāta rokas
[info]polija
2019-01-18 21:12 (saite)
epsteins man ir izslimots jau xz. Ja - man tikai common cold sākas septembrī un beidzas jūlija vidū. Un tad atkal sākas septembrī. Man nav nekāds common cold. Man temperatūra mūžīgi krītas nevis ceļas (pat tad, kad vajadzētu celties, neceļas) un kā nāvei parādā es jūtos vismaz 50% no laika.

ja 36os gados jājūtas kā nāvei parādā visu laiku, tad ko tad darīt vēlāk? Satīties baltā palagā un rāpot uz kapsētu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ārsts plāta rokas
[info]mansgan
2019-01-18 22:23 (saite)
hmm, hmm, hmm. hmm. nez, doties maksas vizītēs. tik pie kā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kihelkonna
2019-01-19 11:29 (saite)
Vairogdziedzera analizes. Kopeejais IgG. alat.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]polija
2019-01-19 17:21 (saite)
vairogdziedzeri šķiet čekoja pavasarī, šķiet visu, ko tur varēja nočekot. viss perfekti. ALAt ar kkad vasarā bija.
Bet paldies par ieteikumu, paskatīšos pēdējos rezultātus, bet nu principā visas tādas standarta lietas, plus urīna anlīzes ir nodotas..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kihelkonna
2019-01-20 11:34 (saite)
Paartikas panelis.

Patiesiibaa es ieteiktu ar so pasu briidi pameegginaat bezgluteena dieetu. Taa loti daudziem ir paliidzeejusi saados neskaidros gadiijumos. Ne uz muuzu, bet uz trim - sesaam dienaam, un paskatiities, vai ir labaak. Maizi aizstaat ar bezgluteena riisu galeteem, mazgaatiem riisiem, galu, daarzeniem, grikiem, prosu, kvinoju un tamliidziigi. Nepameeginaasi- neuzzinaasi, vai paliidz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]polija
2019-01-20 16:39 (saite)
nu tāpat cilvēki saka par pienu, gaļu, utt.. Katrā ziņā maizi es vispār ļoti maz ēdu un miltu izstrādājumus.. Bet nu paldies par ieteikumu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?