Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-06-11 01:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:mediji, piramīda, progress, tehnoloģijas, vara, zinātnisms

vienmēr rīt
Mūsdienu tehnoperversā nekrofīlijas kustība aizvieto dabu ar progresa ideju, kura ļauj tikai cerēt, ka dzīves jēgas atklāšana ir zinātnes attīstības nenovēršami dialektiskais liktenis un sūtība. Līdz ar to tagadne ir jau noiets etaps un tās iedzīvotāji kā tādi ir lauķi jeb progresējošajai cilvēces daļai - mitoloģiskiem māņticīgu mediju pasaku tēliem - netīkams nepieciešamais ļaunums. Vēl tikai mazliet vairāk varas, mazliet vairāk kārtības un likuma spēka - un būsim sasnieguši Sākumu!



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]barvins
2014-06-13 09:05 (saite)
:D (nav par ego - tobiš, tas, ka tu visu par visiem zini liek tev justies kā nekam nederīgam sūdam, nevis kā skaistam un gudram supercilvēkam?)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2014-06-13 09:54 (saite)
Nevis "visu par visiem", bet to, ko, atšķirībā no daudziem citiem, esmu lasījis un domājis. Es, piemēram, ņekuja nevarētu uzrakstīt, piemēram, Kurzemes upju un ūdeņu padziļinātu aprakstu, un tas man neliek justies ne kā sūdam, ne kā tam otram. Tā vnk ir. Arī par "varu" - es to mītu redzu, atpazīstu un saprotu. Citi vnk tic mītam. Ir taču atšķirība. Tad ko - visiem, kas aizgājuši soli tālāk savā attīstībā kaunā jāklanās to priekšā, kurus tas drīzāk varētu kaut mazliet apgaismot? Lūk, tāds būtu kolektīvisms un stulbums - upurēt labāko "normālākā" vārdā, un tieši pēc tādas ārkārtīgi neglīta status quo pielūgsmes izklausās tavi pūliņi par katru cenu aizstāvēt nihilismu, cīnoties pret visām iespējamajām vērtībām izņemot pašas neizbēgamākās (vēl kādu brītiņu izdzīvot un varbūt pašķiest visādi citādi labu un lietojamu laiku onlainā).
BTW, pārāk daudz laika pašreiz aiziet uz tavu trollismu. Laikam pietiks. Es aicinātu tevi vispirms saprast, cik labi tu spēj, un, ja vēl nesaproti, tad lūgt palīdzību saprast, nevis iejaukties lietās, kur tu pilnīgā nejēgā salīdzini ārstus un bandītus. Cik var sviestot!?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2014-06-13 09:56 (saite)
atvainojos par interpunkcijas kļūdām, pirmās minūtes šaisaulē

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]po
2014-06-13 09:58 (saite)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]barvins
2014-06-13 11:00 (saite)
"aizstāvēt nihilismu, cīnoties pret visām iespējamajām vērtībām"? Kamon. Tavām vērtībām nav ne vainas, kāpēc lai es pret tām cīnītos. I mean, pārsvarā jau visiem cilvēkiem ir stipri līdzīgas vērtības, atšķiras tikai detaļas - izpratne par to, no kurienes tās vērtības ceļas, kāpēc ir vērtīgas, un kā salāgot vairākas savstarpēji konfliktējošas vērtības.

"pilnīgā nejēgā salīdzini ārstus un bandītus"
Oi, ārsti un bandīti butiski neatšķiras, tā taču nevar būt, tas noteikti ir sviests, muahahahaa:D Un zini kas vēl - tu no manis arī būtiski neatšķiries - divas rokas, divas kājas, abi runā muļķības:D (Iedomājies, tu esi līdzīgs valstistam, ā, tev vajadzētu nograuzt sev kāju, lai vismaz ar kaut ko atšķirtos no tāda briesmoņa:D)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Valsts = vardarbība
[info]po
2014-06-13 11:03 (saite)
Galvenā atšķirība mūsu nostājās ir tāda, ka man agresija šķiet nepieņemama, kamēr tu to atbalsti. Kā gan man justies, ja kaut kur līdzās dzīvo cilvēki, kuri uzskata par pieņemamu uzbrukt citiem, sakropļot un izlaupīt to dzīves savas reliģiskās pārliecības dēļ? Skaidrs, ka es cepos! Tā ir gana būtiska atšķirība, lai neizliktos, ka "viss ir kārtībā".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?