Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-05-26 15:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:reliģijas, skepticisms, verdzība, zinātnisms

Ironiskā kārtā zinātnisms un skepticisms ir starp bīstamākajām mūsdienu reliģijām.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]barvins
2014-05-26 23:13 (saite)
Tas skaidrs, ka ar lidmašīnu var taisīt mākoņus. Kas nav skaidrs - kāpēc būtu jāuzskata, ka bezmaz vai visas lidmašīnas to dara speciāli, ar slepenu ļaunu nolūku.
1) Noziegumam vajag ticamu motīvu.
2) Ja tur ir kkāds ļauns nolūks, tad kādā veidā "sliktie" ir paredzējuši paši izvairīties no kemtreilu briesmīgajām sekām?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2014-05-26 23:21 (saite)
0) Komercreisi ļoti bieži lido ar contrail (nevis chemtrail), īsu astīti. Mūsdienu dzinēji vispār kondensāta astes neatstājot - vecākajiem biš tas ūdentiņš uz minūti noraso aizmugurē. So, ne visas to dara tīši.
1) Tādu motīvu ir pietiekami - no pasaules dzīvības pakļaušanas ģenētiskajai modifikācijai (un līdz ar to - privatizācijai), kas pasargātu no bīstamās ķīmijas; depopulācija; oficiāli tas tiek darīts (!) globālās sasilšanas novēršanai (iegugļo, slinkums meklēt visus tos linkus - ANO u.c. doķu par to netrūkst); varbūt tas ir HAARP (aj, tak iegugļo :p) eksperimentiem, elektrovadīšanai; iespējami vēl citi papildvarianti, no kuriem ne mazākais ir geo-engineering, ar kā palīdzību izraisīti plūdi ne vienā vien okupējamā teritorijā, turklāt - ar šīm metodēm iespējams noslīcināt vai izkaltēt ražu. Kroč motīvu ir atliku likām (neaizmirsti, ka pie stūres ir psihopāti (jeb sociopāti), kuriem nav ne mazāko morālo problēmu ar genocīdu (izņemot varbūt holokaustu - tas pārspīlētais mīts viņiem labi aizgājis))
2) Nezinu. Varianti var būt dažādi - no izcilas medicīniskās palīdzības līdz ierobežotai mirstīgo gaisa elpošanai un pat versijai, ka tie cenšas īstenot kaut kādus transhumānistu sapņus par savienošanos ar mašīnām un mākslīgi radītiem materiāliem, not sure - investigeit fōr jōself!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?