Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-05-26 12:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:chemtrails

"kondensāta" tuvplāns


tipa kkā tā.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]phz
2014-05-26 17:56 (saite)
Pirmā bilde ir degvielas izmešana http://en.wikipedia.org/wiki/Fuel_dumping
Minētie patenti nenozīmē, ka būtu jēga tos stūķēt parastos komerciālos reisos (bez tam pirmais ir par raķetēm, nevis lidmašīnām).
Re, kur interesantāks patents, šis jau tiešām izklausās pēc Operation Dark Storm - https://www.google.com/patents/WO2011073650A1?cl=en , bet tur arī, cik saprotu, neviens ar parastām lidmašīnām neniekojas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2014-05-26 18:01 (saite)
Tie būtu vieni skaidrojumi. Nesaku, ka tie nekad nav patiesi. Tas, ka ments piekāvis kādu citu, vēl nenozīmē, ka piekauts esmu arī es - bet tas nenozīmē arī to, ka tā nevar būt, jo menti nevienu nekad nesit. Ja tevi šitas nodarbina, tad iesaku pameklēt infu par, piemēram, "geoengineering", arī par tiem pašiem "chemtrails", un, es uzskatu, ka tev pavērsies iespēja vismaz mazliet nopietnāk uzklausīt tos, kuri par šāda veida lietām runā, vai arī - ja tevi tas neinteresē - paldies tev par šīs informācijas piespēlēšanu, nav nepieciešams to atkārtot, un mieriņs off.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]phz
2014-05-26 20:37 (saite)
OK, meibī leiter papētīšu vairāk. Par to pašu gribēju vienīgi ieteikt, ja vēlies ieinteresēt ļaudis un uztaisīt "crowdsourcing", tad par ēsmu izmantot kaut ko nopietnāku par tiem gūgles 5 minūšu rezultātiem, jo lidmašīnu bildītes izskatās pēc ticības jautājuma un diez ko nepārliecina. Pētījumus un/vai analītiskus rakstus galdā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2014-05-26 20:40 (saite)
Kūl. Ja kaut kad uznāks bibliotekāra gars, varbūt pavākšu kopā sakarīgākās liecības. Daudz ko jau es neatceros kā tādu, uz ko izdarīt atsauci, bet sapratnei nepieciešamā sakarīgākā infa piefiksēta - tāpēc tā kā aicinu nelikt domāt savā vietā, papēti pats, tāteikt. Varbūt kādam te ir vairāk aizrautības un talanta vnk apkopot jēdzīgāko un to kaut kā tā mierīgāk arī pasniegt :]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?