Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-05-11 17:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:likumi, valsts, vara, verdzība, zombiji

vergiem.lv
Kā būtu, ja "valsts" likumus tā arī sauktu - par pavēlēm un aizliegumiem? Turklāt - nevis "valsts", bet gan "valsts" pārstāvju ("valsts" ir izdomāta būtne - tai nav ne "varas", ne gribas). Un tad parunājam par to vienlīdzību likuma priekšā un par demokrātiju - konkrētos terminos!

Kas man daļas gar svešu gangsteru pavēlēm un aizliegumiem? Ejiet dirst ar visiem saviem "aizliegumiem" un "atļaujām", un "pavēlēm" - tās attiecas tikai uz vergiem. Ja reiz esam tik vienlīdzīgi, tad šī ir mana oficiālā pavēle saviem vienlīdzīgajiem pavēlniekiem: paņemiet asāko pieejamo nazi un pārgrieziet trubiņas, kuras uztur jūs pie dzīvības (pienākuma neizpildes gadījumā pienākas sods 1 kg zelta apmērā, iesniedzams man pēc maniem ieskatiem un noteikumiem). Simpl. Bļe, un ja kāds no jums pa galvu virpina idejas par "deleģēto varu" un tamlīdzīgiem nonsensa murgiem no sērijas "might makes right", tad...ufff.... vnk sekojiet manam jaunajam likumam - jo jūs esat deleģējuši man "varu" ar to, ka neesat iesnieguši pareizi noformētu iesniegumu par pretējo.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dooora
2014-05-11 23:44 (saite)
Rēzeknes Modelis

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2014-05-12 09:17 (saite)
Nabaga bezpalīdzīgie nepolicisti:
Tas satrauc rēzekniešus, kas domā, ka pēc Pašvaldības policijas likvidēšanas neviens vairs neizšķirs pilsētā notiekošos dzērāju strīdus, neapkaros "točkas" un nerūpēsies par to, lai pārmēru iereibušie pilsoņi negulētu uz ielām.

"Nekā personīga" izpētījis, ka Rēzeknē nelegālais alkohols tiek tirgots vien aptuveni 250 metru attālumā no pašvaldības ēkas. Lai par diviem eiro kādā dzīvoklī iegādātos puslitru kandžas, jāzina tikai parole: "Vai Larisa mājās?".


Atliek ņemt vērā, ka
" Pasliktināsies kriminogēnā situācija. Ja pašlaik pašvaldības policijai, kursējot pa pilsētu tomēr cilvēkam, kas ir gatavs pārkāpt šo te likumu, liek nedaudz būt uzmanīgākam - padomāt, pirms ko dara," teic Korsaks

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?