Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-04-29 12:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:chemtrails

kukuruzņik speis odisī 2014
Okei, kemtreils. Rekā isstās tās "kondensāta astes", ja nolaižoties to smidzināšanu aizmirst izslēgt.

chemtrails

Pavēro debesis, pasties, kā no tām strīpām izbirst sidrabiņa lietutiņis un debess jumā izklāj pelēku migliņu! Luminaķiki vai ne luminaķiki, bet besī, ka jāelpo tas sūds un tad vēl no citiem elpotājiem jāklausās, ka tas viss ir no spaisa, bet valdība mūs izglābšot. Tā tālāk.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sirdna
2014-04-29 14:29 (saite)
jautājums - kas ir tava iecienītā versija, kas tie kemtreili ir? Vai arī tās ir dažādas lietas (reizēm klimatu maina, reizēm globālie ieroči, reizēm impotence, reizēm citplanētiešu invāzija)?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2014-04-29 14:39 (saite)
cik saprotu, tie, kas principā atsakās par to domāt, nepieļauj atbildi "es nezinu"

labi, bet jautājums bija par "iecienīto versiju", piešķirot tam visam bezjēdzīgas tīksmināšanās nozīmi. okei, mana patmīlīgi fantastiskā muļķa versija... hvz, ja es būtu multitriljonārs baņķieris, kuram visi šitie sūda lopi vnk pieder, tad es jau sen izmantotu to, ka dzīvojam sfēriskā akvārijā ar mazliet šķidrāku ūdeni (gaisu) un bērtu tajā dajebkādu psycho-ķīmiju, kādu man gribētos, bet tas diez vai ir efektīvākais medikamentu izplatīšanas veids. ticamāka šķiet versija par mērķi ietekmēt laika apstākļus - ir aizdomās turamie, ir motīvs, ir iespēja, ir sekas... sou, gan jau ka "geoengineering". Paštuko pats un "izvēlies", ko domāt!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?