Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-02-27 23:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:draudi, krievija, latvija, valsts, verdzība

Pastāvīgie draudi
Bet vispār - ne jau no tankiem jābaidās. Šī zeme jau sen ir okupēta un pakļauta. Vergu mentalitāte ir ļoti labi instalēta - tās militārās parādes (nav starpības, kuru okupantu - Latvijas Republikas™ slepkavnieki krastmalā vai Putina rokaspuiši bišku uz austrumiem) ir tikai tāds atgādinājums par to, ka gadījumā, ja kāds te iedomāsies par brīvību, viņu var arī nošaut. Arī tas īsti vairs nav vajadzīgs. Ir cilvēki, kas valsti aizstāv pat vairs ne aiz apzinātām bailēm. Tas vairs nav gļēvums. Tas ir kaut kas daudz dziļāks un nopietnāks.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dooora
2014-02-28 00:09 (saite)
„Jo, ja mēs to nepieprasām, tad es esmu pārliecināts," viņš teica.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2014-02-28 09:04 (saite)
jē, quality thinking/writing
pirmais teikums, un jau:
"Ukrainas notikumi pierāda, ka Baltijas valstīm ir jāiegulda lielākus līdzekļus"
"jāpievērš lielāku uzmanību kiberdrošībai"

Interesanti, cik Baltijas valstu gadu budžetus vajadzētu ieguldīt "aizsardzībā" (HA HA HA!), lai tas jebko mainītu kaut kādā tur karā ar Krieviju :D Moš sametamies vienai ūdeņražbumbai? Ūdens it kā jau ir - lej ka žļarkst.


Abet es biju varonīgs un vakarā spiedu sevi guļus kā vecs sambists. Tagad saule vēl kāpj (ja vien tas nav Krievijas raidīts meteorīts), un es jau esmu pie samaņas! Būtu vareni to attīstīt. Notikumi Ukrainā pierāda, ka manas mošanās budžets nekavējoties jābagātina ar miljardu aizdevumiem no SVF un ECB! Atdošu, jei bogu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dooora
2014-02-28 11:42 (saite)
tūliņ atnāks divigā, atgādinās, ka mēs saņēmam algu no kremļa un lūx nomazgāt nodokļus un nodevas. [esmu savā jaunībspilsātā, jē. patīk. like, ļoti. pagaidām gan esmu tikai izgulējies, neko vairāk, bet ko vairāk vajag iekaisušiem prātiem kā izgulēties - bez domām un iedomu tēliem]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2014-02-28 11:54 (saite)
btw, šorīt dabūju pašķirstīt avīzi [ne]Diena (starp citu mēmais ārprāts - 90% rakstu implicē vai eksplicē to, ka visu lietu atrisinājums ir lielāka valsts vara), un tur bija tāds īss ieskats Ārzemju Jaunumos: ī(sic)slandieši uzstājot, ka vajadzīgs referendums par [ne]iestāšanos Europā. Kā nu bija - valsts tipa negrib stāties, bet tauta vnk grib nobalsot or smth. Kas tur ar šito - reāli, ielas līmenī?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]po
2014-02-28 11:57 (saite)
ak, jā, un, šķiet, tajā pašā "Dienā", kuras stils un saturs stipri vien atgādina gan padomju avīzes, gan tās, ko Orveljānis sacerēja @1984, ir redzama diezgan prāva reklāma ar cīsiņiem "Padomju", kuri tad nu gan esot tikai no īstas gaļas - bez kartona, sojas un lopbarības. Sen nebiju ielūkojies tajos kontemporārajos papīros - sajūta tāda, ka sen jau dzīvojam uz taloniem. Nu, tā jau laikam arī ir - kad valsts regulē gan ražošanu, gan naudas daudzumu, tā lielā mērā jau ir talonu sistēma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

FREEEDOOOMMM!!!
[info]psihs
2014-02-28 02:59 (saite)
http://www.youtube.com/watch?v=bgec9WX21ik

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?