Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2012-12-23 22:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kino laiks
Ak, vai, iedevu laiku filmai. Ķēros pie "jānoskatās" čupas. "Death At A Funeral". Ak, vai, ak, vai, ak, vai, vai, vai... Vēl šausmīgāks sūds par Moonrise Kingdom. Jā, es to pateicu. Ak, mēness mūžsenā ēna, jel, apklāj tu mūs!
Bāc, kā var tik sūdīgi rakstīt? Es to par filmu. Srsly, joki sūds. Bet varbūt vienkārši Amerikas nēģeru humors, kur, atšķirībā no Vecās Pasaules, pikanti, groteski un plebejiski joki attiecīgi ir par nejaušu opja izdrāšanu dirsā, par nosišanu ar pannu un uzlaikošanās kabīnes piediršanu. Atvainojos. Konceptuāli neesmu rasists, bet kaut kas tajā amerikā ir aizgājis pa citu prāta attīstības taku. Nu, jā, varbūt tāpēc arī Moonrise Kingdom. Varbūt šie abi darbi ir ģeniāli, varbūt tas kļūst acīmredzams tikai pēc piedzimšanas Amerikā.
Pat negribas komentēt. Tā dārgās kino tehnikas izniekošana nav pelnījusi nopietnus komentārus.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]217
2012-12-23 23:00 (saite)
Moonrise Kingdom patiešām baigais sūds (ar visu foršo Nortonu, viņš bija vienīgais kā dēļ es izturēju līdz galam)

(sorry par spamu, es vnk prokrastinējot mētājos latest.bml lapā un nevarēju nenoreaģēt, jo visi citi, kuri rakstīja par to filmu, teica labus vārdus un es galīgi nesapratu, ko es tur tai filmā tādu neredzēju, ko vajadzētu redzēt)

(Atbildēt uz šo)


[info]morloku_karalis
2012-12-24 02:41 (saite)
aha, bet tas deaths jau kā reiz ir bezmaz vārds vārdā (izņemot laikam pirmo ainu) identiska nosaukuma vecās pasaules komēdiskā meistarstiķa rimeiks.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2012-12-24 10:33 (saite)
velns - ne to būšu skatījies

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?