|
[Jan. 27th, 2012|09:18 am] |
Hmmm, vai pastāv kāds alkohola nezūdamības likums? Pēc katra pasākuma darbā, kurš tiek rīkots ar mērķi atbrīvoties no alkohola darbā, grādīgo dzērienu daudzums tikai palielinās. |
|
|
Comments: |
| From: | fjokla |
Date: | January 27th, 2012 - 09:47 am |
---|
| | | (Link) |
|
zinu tikai zūdamības
| From: | pzrk |
Date: | January 27th, 2012 - 11:07 am |
---|
| | | (Link) |
|
"tinkš"
| From: | mako |
Date: | January 27th, 2012 - 10:40 am |
---|
| | | (Link) |
|
Nepareizos cilvēkus uz pasākumiem aicini :)
eeee, es vēlreiz iziešu cauri sarakstam, bet man šķiet, ka cilvēki bija ļoti pareizi un zināmi :)
Ļaužu piemērotība var visai krasi mainīties, atkarībā no pasākuma mērķa. Tb ar vieniem labi iet kopā grēkus sūdzēt, bet ar citiem - bordelī pa galdu uzdejot. Universāļu maz. ;(
| From: | puce |
Date: | January 27th, 2012 - 11:38 am |
---|
| | | (Link) |
|
Pamatojums visai vienkāršs, manuprāt - pēdējie paliek "negaršīgākie" alkoholi. Rīkojot to dzerstiņu, tauta ātri attopas, ka šitais diez ko pie sirds neiet un tipina pēc citiem. Un tie arī pārstāj garšot pie noteikta daudzuma. Tātad - jāmaina dzerošie pret tādiem, kuriem garšo tas, ka krājumos. Un otrs - strikts noteikums, ka pēc citiem neskrienam. | |