Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2007-10-18 14:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vai pujeņu revolūcija? ;-))
Bet lai iet pēc kārtas. Ieskatījos iekš Kompromat.lv, un lapā, kas veltīta šodienas notikumiem pie Saeimas:
http://www.kompromat.lv/index.php?docid=readn&id=3720
atradu tur šādas rindas:
Особенно досталось Дзинтарсу Яунджейкарсу. А также, как ни странно, Юрису Добелису. Тот пытался объяснить народу, что им манипулируют американцы, имея в виду, очевидно, тбилисскую революцию роз и киевскую оранжевую революцию, но народ не прислушался к своему слуге, и тот скрылся за дубовыми дверями Сейма.

A vispār, kas notiek? Narkologs Strazdiņš tā dīvaini izrunājas par sazvērestībām, tagad Dobelis, vispār vēl kaut kur nesen ko lasīju šajā virzienā. Vai viņi visi kaut ko labu tur pīpē, jeb tiešām kaut kas no ārzemēm manipulē?

Ak jā, un ja nu tomēr tā būs revolūcija kaut kāda, tad kādā vārdā to labāk saukt? Es botānikā neesu stiprs ;-)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kramers
2007-10-18 14:57 (saite)
Vai tad Nē? Jebšu tās būs Baltās Mātes? :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2007-10-18 15:03 (saite)
es neko nezinu (un negribu zinaat) par vinju seksuaalo orientaaciju, man tikai nezin kapaeec nav ne mazaakaas ticiibas shamiem.

p.s.
ir LV inetaa paziistamie "Baltie Tehvi" ar savu lapu ideologjiju, kokleeshanu utt., bet es par Balto Tehvu saucu latvieshu veeleetaaja vulgaris (nu jau - gandriiz) katraas veeleeshanas balsot par jaunu teelu, kursh nu naaks un visu sakaartos ---> iecels sauliitee, un, kas diivainaakais, katru reizi apsvilinaas, bet ticiina principam nemainaas :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2007-10-18 15:04 (saite)
http://tehvi.dv.lv/index.html

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kramers
2007-10-18 15:26 (saite)
nu es Teewus lasiju jau pirms gadiem 5-6.
"latvieshu veeleetaaja vulgaris" kļūda ir tā, ka vajadzēja skolā obligāto literatūru lasīt! "Sūnu ciema zēnos" atrisinājums tika pasniegts uz paplātes: Laimes Lāci jāizstaidzina pa ielām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2007-10-18 15:38 (saite)
Vēlētājs Vulgaris nav nemaz tik viendabīgs, bet vispār pozitīvisma un citas propagandas strādā ar baisu spēku. Man ir iznācis diskutēt ar vienu pensijas vecuma dāmu, kas fanātiski tic Tautas partijai. Kad uzdevu viņai virkni neērtu jautājumu par Kalvīša lēmumiem par aizsargjoslām, par skolēnu ēdināšanām un vēl kaut ko, ko pēc tam pati valdība klusi noraka, viņa uz labu brīdi "aizgāja ciet", laikam kaut kāds īsslēgums iestājās galvā, bet pēc rekoverēšanās ticība Tautas Partijas nemaldīgumam nebija sašķobījusies ne par matu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?