Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2007-09-13 12:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kuram lielāka bumba?
В России создана и успешно испытана самая мощная в мире авиационная бомба объемного взрыва, передает во вторник РИА Новости со ссылкой на Первый канал.
Как заявил замначальника Генерального штаба ВС РФ Александр Рукшин, авиационный боеприпас по своей эффективности и возможностям соизмерим с ядерным боеприпасом, но при этом абсолютно не загрязняет окружающую среду в отличие от атомной бомбы. Кроме того, сообщил Рукшин, бомба "получилась дешевой с высокими поражающими свойствами".
...
Российская авиабомба существенно превосходит американский аналог "по всем параметрам", заверил своих зрителей телеканал.

Pilns teksts šeit:
http://www.lenta.ru/news/2007/09/11/vacuum/

Interesanti, kāpēc ļauži tā cepas par amerikāņu bumbu (OK, pamatoti cepas), bet vienlaikus pilnīgi ignorē pavisam svaigu faktu, ka Krievija, ar kuru Latvijai ir kopēja robeža, un kur Latvijas tēls viennozīmīgi ik pa brīdim tiek pasniegts kā ienaidnieka tēls, rada vēl spēcīgāku bumbu?
Kur, pēc šo ļaužu prātiņa, visticamāk atrodas Krievijas bumbas mērķi?

Kur ir sašutošo miermīļu protesta demonstrācijas pie Krievijas vēstniecības, koa?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]blondulla
2007-09-13 14:21 (saite)
nu pag, tad tu netici, ka tāda demonstrācija toreiz ir bijusi? tur minēts, ka vienīgi LETĀ ir bijusi ziņa, diemžēl man nav pieejams LETAs arhīvs.

nestrīdēšos par Gūgli, bet man tiešām ir atmiņā par kaut kādām protesta akcijām pie ASV vēstniecības, varbūt ne par šo, bet kaut kad agrāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fedrs
2007-09-13 14:31 (saite)
Tieši pretēji! Esmu bezgala pārsteigts, ka gugle tev tikai par vienu tāda ir pastāstījis, un ka tā bijusi tik mazskaitlīga, jo to, bez šaubām, rīkoja kāda pagalam autoritatīva un tautā mīlēta organizācija (atvaino, neuzmanīgi lasīju un palaidu, kas tā bija - Rakstnieku Savienība vai Sporta līdzjutēju klubs namejs?) un nevis kaut kāda "sīkorganizācija, kurus lielākā daļa tāpat uzskata par dīvaiņiem un pajoliņiem un kautrīgi novēršas" (© petrovichs), kas ampelējās pie Krievijas vēstniecības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blondulla
2007-09-13 14:38 (saite)
vai tad bija runa par izmēriem un ietekmīgumu? manuprāt, tu jautāji tikai, kad bijusi pēdējā demonstrācija pie ASV vēstniecības? pat ja es viena šodien tur aizietu ar plakātu : BUSH! DON'T TOUCH IRAQ AND ME! - tā vienalga skaitītos protesta demonstrācija! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fedrs
2007-09-13 14:40 (saite)
Nu dafai, aizej! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blondulla
2007-09-13 14:48 (saite)
nea, man ir merkantilas intereses - varbūt kādreiz uz ameriku gribēsies aizbraukt :)
un, godīgi sakot, iestāties par "dvieļu galvu" tiesībām, man nav ne mazākās vēlēšanās (laikam esmu rasiste, ak, piedodiet!). tāpat kā viņiem būtu gluži vienalga, ja, teiksim, Krievija sadomātu Latviju atkalpievienot.
tas gan nenozīmē, ka pār viņu galvām jākrīt bumbām, drīzāk viņus nevajag aiztikt - lai taču viņi vārās tur savā sulā un naftā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]petrovichs
2007-09-13 14:46 (saite)
BUSH! DON'T TOUCH ANYTHING!

:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blondulla
2007-09-13 14:51 (saite)
BUSH! TOUCH YOURSELF NOT OTHERS!
;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?