Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2013-11-24 21:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
XXX
Skatos kā ļauži cepas par Maximu, bildē pārgrieztas Paldies kartes un saka, ka neiešot vairāk tur iepirkties.
Neticu īpaši.
Maximai jau šī nav pirmā PR katastrofa. Atceros, ka pirms kādiem gadiem ļauži saindējās ar Maximas salātiem. Nu un kas? Kādu laiku Maximas sauklis bija "Par zemu cenu padomāts" un pircēji atgriezās. Un tad aizgāja vecais sauklis "Par visu padomāts".
Gan jau tāpat būs arī šoreiz. Paies laiks, lielākajai daļai viss piemirsīsies, Maxima nopirks raidlaiku un populārus aktierus, pareklamēsies un būs viss pa vecam.
Tāpat neticu, ka kaut kas uzlabosies arī attieksmē pret darbiniekiem. Tā jau sen nebija noslēpums katram, kuram kāds darbinieks zināms.
Neticu, ka tur kaut kas īpaši mainīsies uz labo pusi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]misame
2013-11-24 22:07 (saite)
Nu tak maximai jau vienreiz iebruka griesti. Nevarētu teikt, ka tagad tajā pat maximā ļaužu trūktu darbdienu vakaros. Īsa, īsa ir tautas atmiņa.

(Atbildēt uz šo)


[info]tipa75
2013-11-24 22:12 (saite)
2000.gada decembrī Pulkveža Brieža ielā 7, neizturot ēkas starpstāvu pārsegumiem, tās pirmajā stāvā esošā veikala telpās iebruka būvgruži no augšējiem stāviem, nogalinot divas sievietes un ievainojot vēl trīs. Tad ēkas pirmajā stāvā atradās veikals "Essa".

(Atbildēt uz šo)


[info]unpy
2013-11-24 22:46 (saite)
Skaidrs, ka nemainīsies. Un skaidrs, ka cilvēki, ja viņiem būs tuvāk vai lētāk, tāpat ies uz to Maximu, neba jau iepriekš viņi uz Maximu gāja tieši tamdēļ, ka tur nekas sabrucis nebija.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]petrovichs
2013-11-24 22:50 (saite)
Akurāt. Un ja Maximā būs akcija, kur sviests par 2 santīmiem lētāks, tad jo vēl īpaši uz turieni aizskries.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zvirbuleens
2013-11-24 22:59 (saite)
Nu tad - katrai tautai ir tāda Maxima, kādu tā pelnījusi. Bet principā es nepiekrītu. Tāds "nekas jau nemainīsies" patiesībā nozīmē to pašu, ko "šeit viss ir kārtībā, es neko nedarīšu, lai mainītos".

(Atbildēt uz šo)


[info]lietuts
2013-11-24 23:51 (saite)
Maxima jau telpas iireeja, taa ka daljeeja vaina ir par droshiibu, ne jau to, ka maxima sev sliktu maaju uzbuuveeja. Shai eekai ir cits pasuutiitaajs, nevis maxima

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]helvetica
2013-11-25 00:02 (saite)
Bet nav iespejams, ka ekas ipasnieks netika informejis telpu iznomatajus par planotajiem darbiem (ta ir absoluti ierindas prakse!). Tiesa, ko apaksirnieki ar so informaciju iesak nav vairs eku ipasnieka varaa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]helvetica
2013-11-25 00:00 (saite)
"nekas nemainisies", ja neko nemainis. Tiesa, maksimas varbut strada tadi cilveki, kas nevar iedomaties, ka mainit lietas, ar kuram viniem nav ok, bet es tiesam ceru, ka vismaz arodbiedribu atradis veidu ka nodibinat unn par sevi pastavet. Ka neka, maxima ir viens no lielakajiem darba devejiem Baltijas valstis, 29 000 darbinieku varetu but vera nemams speks, ja vien prastu organizeties..

(Atbildēt uz šo)


[info]pukis
2013-11-25 00:24 (saite)
Es gan iešu.
Neticu, ka kaut kāda īpašāka vai labāka attieksme pret darbiniekiem būtu citos lielveikalu tīklos.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kramers
2013-11-25 01:12 (saite)
Daudz kas ir atkarīgs no veikala vadītāja, bet kopumā ņemot IKI darba apstākļi ir daudz smagāki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zvirbuleens
2013-11-25 03:06 (saite)
nevaru spriest par IKI, bet maksimā problēma ir ne tikai ar slodzi, ar ko jau visiem tāpat jārēķinās, bet ar nesakārtotību, un, kā esmu dzirdējis, ir veikali, kur kārtīgus darbiniekus labāk redz aizejam, nevis atnākam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2013-11-25 08:57 (saite)
Man labam draugam ir neliela pārvadājumu firma un viņi ved šauru preču sortimentu uz veikaliem. Jau labi sen viņš stāstīja par atšķirību starp Maximu un RIMI. Maximā nekad neviens nav atrodams, kaut arī sētas pusē bariņš vienmēr smēķē, un noliktavās esot pamatīgs bardaks. RIMI vienkārši esot kārtība, kā piebrauc, tā izkrauj, viss tiek pieņemts un vari ātri braukt tālāk.
Vienīgais no visiem Maxima veikaliem, kurā eju bez lielas nepatikas, ir Talsu Maxima, kaut arī tur ir Maxima ar visām no tā izrietošām problēmām - pamatīgu personāla mainību un atsevišķu darbinieku nelaipnību. Betnu vismaz tirdzniecības zālē ir drusku vairāk kārtības nekā citās vietās :) Un atmosfēra latviskāka :)
Tāds, diemžēl, ir tas leišu bizness :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]petrovichs
2013-11-25 07:15 (saite)
Esmu dzirdējis, ka algas RIMI neesot neko lielākas, bet darba apstākļi un attieksme kopumā tomēr jūtami labāka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?