Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2011-10-16 16:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Izmēģijām grūbu biezputras recepti: http://www.fotoreceptes.lv/grubas.html
Drukas kļūdu nebija, biezputra sanāca ļoooooti garšīga, tagad visi sēžam pārēdušies un ar taukainiem skatieniem :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pepija
2011-10-17 09:46 (saite)
visa diena virtuvē :)
vectēva sieva padomju laikos gatavoja brīnišķīgus irdenus griķus - būtiska loma procesā bija ne tik daudz vārīšanai, kā katliņa ietīšanā vatētā deķī un noturēšanā

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]petrovichs
2011-10-17 21:41 (saite)
Kaut kad pavisam nesen lasīju vienu rakstu, ka mūslaikos ēdiens tiek gatavots ļoti neekonomiski enerģētiskā ziņā. Domāts bija - ilgi tiek vārīts. Daudziem produktiem un daudziem ēdieniem principā pietiktu, ja tos uzvārītu līdz vārīšanās temperatūrai un pēc tam atstātu termosā uz ilgāku laiku. Ietīšana segā - tas pēc būtības ir tas pats. Tā ka viena otra laba lieta ir vienkārši aizmirsta laika gaitā.
Cilvēks tur bija eksperimentējis ar zupām, ar īstām zupām, ne piecminūšu paciņu zupām, un viņam šķita, ka metode ar termosu dod garšīgāku rezultātu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?