Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
Kaut kad pavisam nesen lasīju vienu rakstu, ka mūslaikos ēdiens tiek gatavots ļoti neekonomiski enerģētiskā ziņā. Domāts bija - ilgi tiek vārīts. Daudziem produktiem un daudziem ēdieniem principā pietiktu, ja tos uzvārītu līdz vārīšanās temperatūrai un pēc tam atstātu termosā uz ilgāku laiku. Ietīšana segā - tas pēc būtības ir tas pats. Tā ka viena otra laba lieta ir vienkārši aizmirsta laika gaitā.
Cilvēks tur bija eksperimentējis ar zupām, ar īstām zupām, ne piecminūšu paciņu zupām, un viņam šķita, ka metode ar termosu dod garšīgāku rezultātu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?