Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2011-07-18 16:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Suņi tādi suņi
Ziņās esmu pamanījis, ka diezgan bieži stāsta par suņu sakostiem cilvēkiem. Agrāk šādu ziņu biežumu neatceros. Vai man atmiņa klibo, jeb tiešām suņi sākuši vairāk kost jeb varbūt prese sākusi par to ziņot, par ko agrāk nav interesējusies?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]helvetica
2011-07-18 16:48 (saite)
90' izskaņā bija baidi daudz visādu šādu ziņu..

(Atbildēt uz šo)


[info]dunduks
2011-07-18 16:57 (saite)
cilvēki palikuši apzinīgāki (ne tā kā manā gadījumā pirms 25 gadiem, kad nosmērēja ar jodu, apsēja un palaida tālāk skriet) un rīkojas oficiāli un tad jau tā paliek vairāk pieejama informācija. nemaz nerunājot par degpunktābeztabu maitas putniem, kuriem katrs šāds gadījums kā medus maize.

(Atbildēt uz šo)


[info]pievakare
2011-07-18 17:05 (saite)
kaadreiz zhurnaalistiem bija cita izpratne par to, kas ir zinjas. driiz saaks pat rakstiit par to, kuraa tramvajaa bomzis nopirdaas. un tad radiisies jautaajums vai tad agraak vinji to nedariija.

sunji ir kodushi vienmeer.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]watt
2011-07-18 19:50 (saite)
"... un kodīs vienmēr"? vai varbūt kautkad arī sāks tos suņu saimniekus drāzt, tā lai samaksā par ārstēšanos un sedz visus zaudējumus. (nu jā, kamēr valstī ir "bezmaksas medicīna", tikmēr par ārstēšanos "nav jāmaksā", un bezatbildība var zelt un plaukt).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pievakare
2011-07-18 20:08 (saite)
arii labi audzinaats suns var iekost. nevajag visu vainu novelt tikai uz sunju saimniekiem.

ir, protams, tadi, kuriem vispaar nedriiksteetu ljaut pat prusaku maajaas tureet, kur nu veel suni, bet... ir cilveeki, kas sastraadaa zilus briinumus, taa izraisot dziivnieka agresiju, un peec tam lamaa visus, kas straadaa ar dziivniekiem, jo luuk dziivnieks atljaavaas buut dziivnieks. atbildiiba ir daliita - gan uz sakostaa cilveeka pleciem, gan uz dziivnieka iipashnieka pleciem (te es nerunaaju par tiem gadiijumiem, kad iipashnieks dziivnieku nav vispaar audzinaajis vai ir speciaali audzinaajis kost pa labi un kreisi - tad atbildiigs ir tikai un vieniigi dziivnieka iipashnieks)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2011-07-18 21:07 (saite)
Tieši tā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?