Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2011-02-28 08:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Risinājumi ir, tikai...
Pensiju jautājumu patiesībā ir iespējams atrisināt pavisam vienkārši. Cilvēkiem pensiju jāmaksā no viņu bērnu nomaksātajiem nodokļiem. Ja bērnu nav vai arī tie nemaksā nodokļus, tad sooore, pensija nepienākas, varbūt tikai sociālais pabalsts vecumdienās. Bet ja bērni paši uztur savus vecākus, tad viss ir OK.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]petrovichs
2011-02-28 09:52 (saite)
Protams. Tas pats attiecas arī uz visādiem pabalstiem. Tos ārkārtīgi retos pabalstus, kuri objektīvi būs nepieciešami, varētu plānot valsts pamatbudžetā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fedrs
2011-02-28 10:51 (saite)
Ļoti labs plāns, tikai tas neies cauri, un vispirms nevis nodokļu maksātāju, bet valsts pārvaldes aparāta dēļ, jo ja nav nodokļu ieņēmumu, nav ko dalīt un pārdalīt, nav "usuškas, utrjaskas" utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2011-02-28 11:02 (saite)
Valsts aparātam šajā cīņā būs varens sabiedrotais - plašas palīdzības saņēmēju masas, kuras uzskata, ka valstij ir jārūpējas par saviem pilsoņiem un punkts.
Un šīm masām pilnīgi neinteresē tādi maznozīmīgi sīkumi, ka naudas nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fedrs
2011-02-28 11:09 (saite)
Valsts aparāts allaž bijis bailīgs pieņemt konceptuālus lēmumus. Tā vietā, lai, piemēram, paziņotu, ka viss, finita la comedia, tālāk paši kā protat, un no rītdienas visi pārstātu ierasties ciest pie saviem rakstāmgaldiem, un dotos strādāt, lai nopelnītu iztiku vecumdienām, izvēlas mocīties nepateicīgo pabalstu saņēmēju labā. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]helvetica
2011-02-28 11:40 (saite)
interesē, kāpēc "naudas nav"? Vai tikapt labi kā ikviena katra neizdarība, nav bijuši un turpina būt visai grandiōzi sūdīgi ekonomiski lēmumi u.c. stafs, kas tā kā nebūtu tieša "sabiedrības" atbildība?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?