Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2011-01-08 11:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ilgstošā elektroenerģijas krīze Latgalē radījusi problēmas arī tirdzniecības nozarē. Tur iedzīvotājiem esot grūtības iegādāties tādas nepieciešamās preces kā sveces, baterijas un pārtikas produkti. Tam iemesls – veikalos nestrādājot kases aparāti, tādēļ veikalnieki labprātāk izvēlas netirgoties bailēs no Valsts Ieņēmumu dienesta iespējamajām sankcijām, jo viņiem sveču gaismā grūti veikt preču uzskaiti.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]planeeta
2011-01-08 12:10 (saite)
Ja tie VID kontrolieri būtu racionāli, būtu OK, bet viņi dzīvo kaut kādā savā ticībā vai sektā, un ir apkārtējai pasaulei nekontaktējami. Tikko kontaktēju ar vienu viņu kundzīti, kas par maniem dokumentiem jautājumus uzdeva nevis man, bet ik pēc 2 min zvanīja savai priekšniecei.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]petrovichs
2011-01-08 12:26 (saite)
Tāds padotais būtībā būtu nekavējoši atlaižams. Viena no kvalifikācijas pazīmēm ir - cik ilgi cilvēks spēj rezultatīvi strādāt bez priekšnieka :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]planeeta
2011-01-08 13:09 (saite)
Es to interpretēju pat ne kā nekompetences pazīmi, bet smalku psiholoģisko reketu. Ja tā tante tur sēž jau vismaz gadus 5 (pēc izskata - ne mazāk kā 40 gadus), un, ja priekšniecība akceptē šādu zvanīšanos, tad tā jau ir sistēma. Līdzīgi ietramdīti ir arī tie mazie lauku pārdevēji - darīt tu nedrīksti, bet nedarīt arī ne.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2011-01-08 13:19 (saite)
vēl varēja arī likt tev pašai zvanīt priekšniecei. man nesen tikai ar kašķi izdevās panākt, ka viņi sazinās paši savā starpā, nevis liek man zvanīt uz blakus kabinetu, kur viena darbiniece jau mēnesi nevar izpildīt citas rīkojumu par viena nodokļa pārmaksas pārcelšanu uz cita nodokļa nedamaksas ailīti. tā arī pateica - ak nav izpildīts rīkojums? nu jūs viņai piezvaniet un pasakiet. jums jau tās vēstules ātrāk pienāk, nekā mums te iekšienē. (un tas pēc mēneša, kopš man bija pienākusi vēstule uz 3 lapām)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]planeeta
2011-01-08 13:57 (saite)
Zini, runāt var arī šādi:
http://www.youtube.com/watch?v=uSxxnghCjaE
bet, izvēloties šādu sarunu taktiku, tur uzreiz jāierodas ar spilvenu un zobu birsti, un tad patreizējais stundām garais čakarēšanas stils šķitīs kā apbalvojums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2011-01-08 14:11 (saite)

:)
es gan neriskēju tur spert savu kāju klātienē, priekš tam ir telefoni un interneti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zivs
2011-01-08 14:30 (saite)
Nenormāli labs video
:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]petrovichs
2011-01-08 20:38 (saite)
Skaists video :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?