Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2009-11-21 09:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jau vairākus mēnešus no saldskābmaizēm man vislabāk garšo "Liepkalnu" maize. Šorīt nogaršoju "Liepkalnu" rupjmaizi. Arī ļoti garšīga. Un drusku vieglāka par "Lāču" maizi, kura man garšo, bet kura man šķiet par smagu (par blīvu), lai to varētu daudz apēst.
Protams, ja iet vai brauc kur tālāk, tad atkal "Lāču" maize ir īstā līdzi ņemamā, jo no tās var labi paēst un tā ilgi nebojājas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fedrs
2009-11-21 14:28 (saite)
Rimi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2009-11-21 15:15 (saite)
Nebiju tādu tur pamanījis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2009-11-22 22:59 (saite)
Ķelmēnu tieši no rupjmaizēm ir mans personīgais favorīts - arī ilgi nebojājas, ļoti laba garša, bet, atšķirībā no Lāču maizes, nav tik smaga. Noteikti iesaku pamēģināt.
Liepkalnu maizi pērku, kad sanāk braukt garām - tikko cepto, vienīgi es nespēju to puskukuli apēst pietiekami ātri, lai nepaliktu ciets :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2009-11-23 15:17 (saite)
Pēc šādas reklāmas noteikti nopirkšu un nogaršošu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?