Antuanete ([info]antuanete) rakstīja,
Ķelmēnu tieši no rupjmaizēm ir mans personīgais favorīts - arī ilgi nebojājas, ļoti laba garša, bet, atšķirībā no Lāču maizes, nav tik smaga. Noteikti iesaku pamēģināt.
Liepkalnu maizi pērku, kad sanāk braukt garām - tikko cepto, vienīgi es nespēju to puskukuli apēst pietiekami ātri, lai nepaliktu ciets :(


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?