Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2009-12-01 12:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Creedence Clearwater Revival: Down on the corner

Konkurss, konkurss, konkurss
Izdomāju, ka šovakar štovēšu beigtu putnu.

Izsludinu konkursu uz labāko recepti!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2009-12-01 12:23 (saite)
Paņem vistu, piebāž ar visādu figņu, ieliek pīlē un sautē mīkstu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2009-12-01 12:27 (saite)
Vot šajā gadījumā man ir bail, ka bez cepeškrāsns tā vista ņefiga viscaur neizsautēsies . Protams, pastāv iespēja grozīt viņu no viena sāna uz otru, bet tā viņa var izšķīst. Problemātiska metode.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2009-12-01 12:31 (saite)
Pakonsultējos - tad vispirms jāapcep esot un viss OK būšot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]perkons
2009-12-01 12:31 (saite)
Tā arī pierakstam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shvep
2009-12-01 13:03 (saite)
Tik neaizmirsti bišku ūdens iešļakstināt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]perkons
2009-12-01 13:06 (saite)
Tas pats par sevi. Lai gan man būs vistas buljons ūdens vietā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]affair
2009-12-01 12:29 (saite)
ieliek pīlē un pīli ieliek tītarā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]traffico
2009-12-01 12:58 (saite)
Pirms tam tītars jāieliek jērā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]affair
2009-12-01 12:59 (saite)
ko jāiestūķē cūķi, kas jau iepriekš sagatavots ielikšanai liellopā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vistu_zaglis
2009-12-01 13:20 (saite)
...un pēc tam atcerās, ka aizmirsa uzbērt sāli...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tipa75
2009-12-01 23:20 (saite)
sapačkā ar sāli, kurā iekapāti daudz, daudz ķiploki. Un tad, vai nu liek cepeškrāsnī, vai uz pannas uz mazas uguns ilgāku laiku.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?