Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2008-07-16 11:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Trīs vārdi
Lūk.
Vai teikums "Es tevi mīlu!", kas ir nodrāzts līdz nejēdzībai, ir kompliments?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]brookings
2008-07-17 11:31 (saite)
Nu jaa, laikam mes nevaram apgalvot, ka mes kaadu milam. Driizak, tas nozime ka mes esam gatavi zinamaa meraa kaut ko upuret (ar savtigiem/it ka nesavtigiem nolukiem) citam cilvekam.

Bet, ja milestiba pastaav kaut kaadaaa tirakaa formaa, ko tad mes spejam milet?

PS: Forgive me my grammar mistakes, as I forgive those who...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]begemots
2008-07-17 17:11 (saite)
Bejesus! :)

Man domāt te ir neliels putrojiens, kamēr nebūs skaidras koncepcijas par to, kas ir mīlestība un jo īpaši, kas ir tās "tīrākā forma".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brookings
2008-07-17 18:34 (saite)
Koncepcijas nebus skaidras. Vienigais, man milestiiba tajaa 'tiraaka formaa' nozimetu bez savtigiem nolukiem - kas manuprat ir neiespejams. Tapec ka, censos shos tris vardus netiekt paraak biezhi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]begemots
2008-07-18 09:55 (saite)

Man tomēr šķiet, ka tā ir drusku putra.

Es varētu derēt, ka tu nevarēsi nosaukt kaut vienu piemēru par nesavtīgu mīlestību. Ever, visā cilvēces vēsturē (droši vari izmantot arī izdomātus piemērus no literatūras).

Līdz ar to kautrēties par mīlestību runāt tāpēc, ka tā nav "tīra" ir aptuveni tāpat kā runāt: "nu jā, trīsstūra tīrākā forma ir kvadrāts, bet tā kā nav atrodami trīsstūri ar četrām malām, tad es cenšos par trīsstūriem nerunāt".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brookings
2008-07-18 10:48 (saite)
Tad, mes lieotojam vardu 'trīsstūri', ka point of reference. Nav jegas piebilst katru reize, ka tirakaa formaa, tas istenibaa ir kaut kas cits. In the same way, mes biezhi lieotajam vardu 'milet - it ka mums visiem vajadzetu zinat ko tas nozime; tomer, kaut arii, ka savaa laikaa es esmu sho apgalvojies ar pilnu sirdi (proti, 'es tevi milu') - es tagad nezinu cik reliable tas ir ka point of reference.

ko es varu teikt? Jo naivaak/jaunaak/svaigaak mes esam, jo dabiskaak mes varam sho vardu lieotot - mana 6 gadigo meita biezhi sho vardu lieto, un es netaisos prasit vinai, vai vina zin, ko tas nozime.

A par nesavtigo milestiibu, protams es nevaru atrast (savaa dzivee un ari literaturaas). Iemilejamies idejaas, koncepsijaas tad turpinam 'milet' biezhi aiz bailes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?