Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead -

Sep. 27th, 2017 09:49 am

brīnišķīgs rīta brauciens ar taksistu. man šodien tikai otrā diena, viņš saka. braucam ātri, ja. es drusku jūtos vainīga, ka ieliku 4 zvaigznes, bet es nezinu, cik cilvēki grib jokus par nāvēm uz Vācijas šosejas astoņos no rīta, to, lai viņiem diagnosticē tuvredzību un vienreiz nobrauc no apmales, visu laiku runājot. visu laiku. labestīgs bez gala. un tomēr nemitīgi gribējās iešaut galvā. bet varbūt es neesmu labs cilvēks. man nepatīk, ka manikīri ar mani sarunājas, man nepatīk šī vajadzība sarunāties, es gribu smaidīt, klusēt, domāt un aizpeldēt projām. aizbraukt 20 minūtēs līdz babītei no rīgas, es respektēju, protams. un pati teicu -labi, braucam ātri. varbūt ne šitik ātri, bet es neprecizēju. pati vainīga.

8 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]rediiss
Date:September 27th, 2017 - 10:17 am
(Link)
oj, jā, nerunājiet ar mani, klusēt ir forši. mans hailaits ir taksists, kurš ar savu nākamo sievu iepazinās, kad viņa iekāpa pie viņa taksî, un tagad viņiem pie gultas karājas attiecîgās takšu kompānijas karogs.
From:[info]_re_
Date:September 27th, 2017 - 12:53 pm
(Link)
lūk. klusējot būtu dabūjis sievu par sievu? visi pārējie ciešanu gadījumi, tātad, ir cēla mērķa vārdā!
From:[info]sw
Date:September 27th, 2017 - 10:44 am
(Link)
Man reiz gadījās taksists, kas bija tērpies tīrā, baltā kreklā, saskaņoja ar mani maršrutu, brauca fiksi, bija laipns un neko lieku nerunāja. Vēl joprojām atceros ar siltām jūtām.
From:[info]deloveja_kundze
Date:September 27th, 2017 - 11:32 am
(Link)
man vakar bija taksists, kurš šausmīgi daudz runājās, klausījās kristīgo radio un stāstīja par to, kā audzināt bērnus un kā viņus mācīt. was not amused.
From:[info]likcepure
Date:September 27th, 2017 - 11:46 am
(Link)
Man bija taksists, kurš vaicāja, vai zinu, ka šodien atklāj filmu festivālu, un pastāstīja savus iespaidus par Melānijas hroniku un VKBPD.
From:[info]likcepure
Date:September 27th, 2017 - 11:47 am
(Link)
Šodien - t.i., tobrīd tā bija šodiena.
From:[info]anonymous
Date:September 27th, 2017 - 11:50 am
(Link)
Reizēm ir arī diezgan ok. Viens bija izbijis džeza bundzinieks, spēlējis kopā ar Raimondu Paulu, 90. gadu sākumā no Vācijas vedis pārdošanai mašīnas un piedalījies bandītu razborkās. Tāda audiogrāmata.
From:[info]mufs
Date:September 27th, 2017 - 04:38 pm
(Link)
man ļoti gribētos reiz spēt nejusties vainīgai par to,ka man nav paticis slikti sniegts pakalpojums