Napoleons ([info]oktobris) rakstīja,
@ 2012-01-14 17:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ikdiena, skola

Cita starpā beidzot sākusies ziema, jāiemaina skaistums pret pufaiku (kas var būt foršāks par siltu pufaiku stiprā salā?), rudens apavi jāsapako kastēs, jāiegādājas kaut kādi brienamie zābaki vīkendiem. Kopš ilgiem laikiem esmu nopirkusi arī abīti zālē, prasās aktivitāšu un disciplīnas, sesija arī jau pusē - grūtākajā eksāmenā ever (kurā izkritusi 1/3 kursa) norauts skaists astoņi (jo es taču vienmēr esmu teikusi, ka tas, ka man nepatīk mācīties no galvas teoriju, nenozīmē, ka man ir problēmas ar kāzusiem). Tas tāds interesants temats vispār - tik daudzi cilvēki, kas teorijā mūžīgi dabū deviņi, desmit, kāzusos knapi velk dvašu, un tad ir tie, kuriem piederu es un kuri nav iezubrījuši teoriju, taču ļoti veiksmīgi spēj atrisināt 80% kāzusu. Nu, bet tas tā. Kas vēl tāds, laikam nekas: priecājos par pastkartēm no Austrijas, prātoju, kur un kā šogad aizceļot, ēdu šokolādi un čekoju internetveikalos laptopus - deguna galā bakalaurs, tēmas vēl nav, tikai cerība, ka blakus stāvēs Hugo Grocija gars, jo darbs tač` starpt.publiskajās tiesībās(!) pie prasīgākā pasniedzēja pasaulē.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]walkire
2012-01-14 18:50 (saite)
Šodien uzvilku pugaiku. Jūtos kā pingvīns ar mazu galvu. Riebjas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]oktobris
2012-01-14 19:33 (saite)
Man līdzīga problēma, plus manējai riktīgi uzpolsterēta apkakle, un parasti nevaru pagriezt galvu uz sāniem, jāgriežas visai, citādi izjūk visa no šalles veidotā "siltināšanas konstrukcija" :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]aranel
2012-01-14 23:36 (saite)
:D Pingvīns... Es ilgi pa veikaliem meklēju "perfekto" pufaiku. Nopirku pagaru dūnu mēteli, kas ir patīkami pieguļošs. Ideāli izceļ figūru un nepārvērš par pingvīnu. Turklāt ļoti silts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2012-01-15 01:01 (saite)
Atkal jau sevi nepamatoti slavini. Saprotu, kurš sunim asti cels.. Bet cik jau var?! Nav ar tiem kāzusiem tā, kā tu saki! Paskaties kaut vai to pašu SPT failu. Nu, cik tad ir tādu, kam kontroldarbos ir tie 9, 10 un kas "knapi velk dvašu"? Diez vai "tik daudzi". Citos priekšmetos vēl mazāk izteikta ir šī sakarība starp labām (cik saprotu, tavā izpratnē, mehāniski iezubrītām) teorijas zināšanām un prasmi risināt kāzusus.
Prasīgākais pasniedzējs pasaulē? Kā tad! :D Bet jums saskanēs :D Abi protat no samērā lielām viduvējībām iztaisīties par sazin ko.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]oktobris
2012-01-15 01:18 (saite)
Ļoti, ļoti skumji, ka tik lielisks, tik spēcīgs komentārs ir anonīms - nevajag slēpties, tauta grib redzēt savus varoņus! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2012-01-15 01:30 (saite)
Haha! Drosmītes nepietiek.
"Anonīmi suņi rej, karavāna iet tālāk" ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]oktobris
2012-01-15 01:45 (saite)
Nu ja, tā jau ir. Katrā ziņā šķiet, ka stalko mani jau kādu laiku, jo IP pazīstama kopš pagājušā gada vismaz :)
Ļoti ceru, ka tavā dzīvē drīzumā ienāks kas aizraujošāks par kursabiedru stalkošanu klabēs un negatīvi noskaņotu, anonīmu riešanu uz cilvēkiem, kurus nepazīsti, un tici man - tev viss vēl priekšā, pat ja esi viduvējība, kas baidās savu viedokli paust atklāti :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2012-01-15 02:33 (saite)
O, stalko ir spēcīgi teikts. Kursa biedri tomēr ir daudz interesantāki, nekā neidentificējami cilvēki, bet, nu, lūkošu klausīt padomam un meklēt kādu aizraujošāku nodarbi dzīvē.

Jāsaka, ka tevis rakstītais arī bieži vien izklausās pēc riešanas uz citiem (piemēram, par tām pašām teorijas atzīmēm) un sevis glorificēšanas. Lai gan tas (it kā) nav anonīmi un tādēļ (vairāk/mazāk) attaisnojami, atļaušos arī es ieteikt vairāk koncentrēties uz reāliem panākumiem, nevis sevis paaugstināšanu uz citu pazemināšanas rēķina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]oktobris
2012-01-15 02:50 (saite)
Varbūt glorificēšana nemaz nav tik ļoti glorificēšana, ja jau tev trūkst drosmes "viduvējībai", kurai turklāt ļoti sader ar M.L., "mīlētāko" pasniedzēju fakultātē, pateikt, ko domā? Nu, bet tas tā, viela pārdomām :)
Enīvei, man ļoti žēl, ja tev eksāmenā nepaveicās, es saprotu tavu satraukumu, gan jau, ka es pati arī būtu pārstresojusi jēgu un nikna uz visu pasauli, - būs okei, galvenais lasi normatīvos aktus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2012-01-15 03:05 (saite)
Tad lai izdodas ar uzvarētājas sajūtu iziet cauri dzīvei! (vispārinot - gan tad, kad šai sajūtai ir pamats, gan tad, kad nav :) )

Šīs lapas apmeklēšanu un J.T. stalkošanu oficiāli beidzu. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]oktobris
2012-01-15 03:06 (saite)
Priekā! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?