Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Obser Ver -

Feb. 13th, 2017 10:01 am

Viens no analītiķu paņēmieniem ir uzdot pašizdomātus jautājumus un gudri atbildēt uz tiem ar vairāk vai mazāk izpušķotu frāzi "laiks parādīs". Lai protams, nekad vairs neatgriestos pie šī Svarīgā Jautājuma savos analītiskajos pārskatos un pie nākamās izdevības uzdotu citus Tikpat Svarīgus Jautājumus, par kuriem "laiks parādīs".

Bet laiks jau ir pagājis, gandrīz vesels mēnesis, kopš pie varas ir donalds un šis laiks ir parādījis to pašu, ko zinājām līdz šim: viņam riebjas: meksikāņi, musulmaņi, žurnālisti, tiesneši, eiropas savienība, ķīna .. Ko šis laiks ir jaunu parādījis, ka cilvēks var būt štatu prezidents un ne mirkli neslēpt, kas tik viss viņam riebjas.

Kā gan viens krievs var nemīlēt donaldu? Donalds aizkustinošā atklātībā runā huiņu, neslēpdamies nodarbojas ar huiņu un slavē putinu.

Tags:

7 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]unpy
Date:February 13th, 2017 - 10:59 am
(Link)
Laiks ir pagājis un nekāda apokalipse pagaidām nav notikusi.
From:[info]starro
Date:February 13th, 2017 - 06:15 pm
(Link)
A ziemeļbriežiem pohuj
(c)
From:[info]extranjero
Date:February 13th, 2017 - 11:07 am
(Link)
Psihologi ir vienisprātis, ka savas emocijas nav jāslēpj. Politiķiem to ir grūtāk izdarīt, jo diplomātija un politkorektums, bet vispārīgi jau kāpēc gan prezidents nevarētu būt atklāts savās emocijās? Varētu padomāt, ka teiksim Breksita sakarā politiķiem arī neriebjas ES vai Lielbritānija (atkarībā no tā, kurā pusē atrodas). Bet tā vietā lai kārtīgi izlamātos un pēc tam salīgtu, ka tā vai šā risinājums ir jāmeklē, vairums piesedzas ar politkorektām runām, kas nekādu risinājumu nedod.
From:[info]observer
Date:February 13th, 2017 - 11:46 am
(Link)
domāju, politokorektums un diplomātija ir radušies empīriski pārliecinoties, ka tas dod labākus risinājumus problēmām, nekā "man viss šis riebjas un viņš man arī riebjas".

Savukrāt, stādos priekšā arī zivs galvas principu, ka vēlēta pārstāvja signāls "man riebjas meksikāņi" ierindas balsotājam (un tās ir masas) izklausās "sitam latinosus!", arī tāpēc politkorektums ir tīri labs izgudrojums - agresīvāko (un trulāko) ierindas balsotāju daļu tas varētu piebremzēt
From:[info]unpy
Date:February 13th, 2017 - 12:08 pm
(Link)
Nestādies priekšā situāciju, kurā "visas pasaules progresīvie" sevi tiktāl uzvelk, ka ASV par prezidentu ir ievēlēts sātans cilvēka veidolā, nevis prezidents kā prezidents, ne saprātīgākais, bet gan jau, ka ne stulbākais prezidents ASV vēsturē, kamēr šo "netaisnību" vairs nekādi nevar pieciest un iziet ielās, dedzinot automobīļus un sitot ārā veikalu vitrīnas?
From:[info]observer
Date:February 13th, 2017 - 01:17 pm
(Link)
īsti nē, nestādos, ka kādam ("visas pasaules progresīviem", lai ko arī tas nozīmētu) sanāks vienkārši "uzvlikties" par to ka sātans ievēlēts. Bet tīri labi varētu gadīties, ja kaut ko ar tiesu sistēmu tā brutālāk paeksperimentēs, tad gan mierīgi.
From:[info]extranjero
Date:February 13th, 2017 - 01:29 pm
(Link)
Tas ir cirkulāri, jo empīriski var arī secināt, ka politkorektums ir novedis pie Breksita un Trampa ievēlēšanas.

Un nekur jau viņš nesaka, ka viņam nepatīk meksikāņi. Vienkārši ASV ir ielaidusi šo slimību ar nelegālajiem imigrantiem, kas ir izdevīgi noteiktām grupām – uzņēmējiem, bagātniekiem, kam vajag lētas auklītes. Bet parastiem cilvēkiem tas tikai nosit algas. Kā to atrisināt, es nezinu, bet tikko Tramps pasaka - kaut kas jādara, tā visi ir sašutuši.