oblica - [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[31. Aug 2011|16:54]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
aizpildījos tajā gudrasgalvas.lv
Nacionālisms = Pēdējā partija (atbilst par 73%)
Sociāldemokrātijas ideāli = LSDSP (atbilst par 71%)
Kompromisa variants = Saskaņas centrs. (atbilst par 80%) Ja kas, par tiem arī prātoju (un tagad skaitu, cik no jums mani atdraugos ;P)
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]fjokla
Date:31. Augusts 2011 - 16:58
(Link)
es arī par tiem prātoju, tikai nevienam nesaki, tikai man tas urbanovičs nepatīk, nēnu ušīts jau ar, ne tā, ka ļoti, betnu, par tiem pārējiem labāk, tas odnozna4no
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:31. Augusts 2011 - 17:00
(Link)
man tas urbanovičs arī nevisai, bet ne tik ļoti kā kristovskis - tas man pa riktīgo tracinā.
From:[info]antons_v
Date:31. Augusts 2011 - 17:25
(Link)
Dīvaini, ka jums pēkšņi radušās simpātijas pret tik augsti korumpētu partiju, kuras saistība ar Kremli pat netiek īpaši slēpta. Urbja piesolītā Biškeka arī aizmirsusies?

Tālāk, nolaižoties uz zemes, pie praktiskām lietām. Dome faktiski uztur "Rīgas satiksmi", kur par biļetēm maksā labi ja puse pasažieru. Zaudējumos - miljoni nodokļu naudas. Gājiens ar avīzi "Pastnieks" arī bija skaists - izmantot dienesta stāvokli, lai reklamētu sevi. Solījums indeksēt pensijas ir pilnīgs blefs, jo budžets jākonsolidē vēl par 100 miljoniem, proti, naudas tam nav.

Un tagad par pozitīvo - tieši kuri SC politiķi tad rada jūsos tik lielas simpātijas? Ja Urbis un Ņiluška tie nav, tad kuri?
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:31. Augusts 2011 - 18:09
(Link)
Un vispār stulbi, bet Ušakova gandrīz aiziešana pie tēviem mātišķajā LV viņam arī dod daudzus peņpunktus.
From:[info]antons_v
Date:31. Augusts 2011 - 18:12
(Link)
Jā, es to galīgi nesapratu. Tipa, ja pats savas spītības dēļ gandrīz galus atdeva, tad tas viņu kaut kādā mistiskā veidā padara par lielisku politiķi. Prātiņ, nāc mājās!
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:1. Septembris 2011 - 08:13
(Link)
Man aizdomas, ka Parexā, Airbaltikā u.c. bāleliņu afērās aizgājis kudi vairāk nodokļu maksātāju naudas. Tāpēc jau esam tai bedrē, kurā esam. Bet balsošana par politiķiem, kas raisa simpātijas, kopš Gorbunova aiziešanas nav vairs īpaši aktuāla (ech, pietrūkst dievzemītē savas Čičolinas!). :)
From:[info]inquam
Date:1. Septembris 2011 - 09:11
(Link)
nu.. šito gan es nedalu... vēl jau nevar zināt, kā būtu apzagušies SC, ja tiktu pie teikšanas šai pašos jautājumos. jamie visu krieviem pārdotu, būtu mums te nevis eiropas apendiks, bet krievijas... nu kaut kā tā
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:1. Septembris 2011 - 11:07
(Link)
Zināt nevar kā būtu ja būtu - tikpat auglīgi un pamatoti var fantazēt par marsiešu iebrukumu. :) Bet balsot par tiem, kas ir "saimniekojuši" un iestūrējuši dievzemīti bedrē, nozīmētu akceptēt status quo. Kam tas šķiet peiņemams, balso. Kam tā nešķiet, meklē alternatīvu. Tā laikam tai demokrātijā ir iekārtots. Vismaz teorētiski (tb ja ir alternatīva).
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:31. Augusts 2011 - 18:07
(Link)
Kamõn, viņi nobremzēja Šlesera kratīšanu + Ušijs izmanto sab.transp. lai big time ielīstu dirsā pensionāriem ar saviem bezmaksas braucieniem.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:31. Augusts 2011 - 17:50
(Link)
aman ar SC 85% love apparently. tiesa, balsot par viņiem nedomāju.

bet tas noteikti no tā, ka "latviešu" partijas ir reāli pa nacjonālo līniju saspiedušās un attiecīgi dikti daudz punktus pakāš ar saviem vatafak konceptiem iz sērijas "Latvijas politiķiem, sniedzot intervijas Latvijā reģistrētiem medijiem, jārunā tikai latviski" (vatafak? WHY? nu, ja nu vienīgi "neembarasējiet mūs, lūdzu, ar savu drausmīgo angleni", bet to jau neviens LV reģistrēts medijs tāpat īpaši nedara).
[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:31. Augusts 2011 - 18:39
(Link)
jā, +10 par otro atkāpi
[User Picture]
From:[info]patriots
Date:1. Septembris 2011 - 00:06
(Link)
Citu valstu amatpersonas vismaz necenšas izlikties, ka māk angliski un runā ar tulku starpniecību.
[User Picture]
From:[info]patriots
Date:1. Septembris 2011 - 00:09
(Link)
Bet vispār jau Saskaņas Centrs nav nekas labs - balstīties nevis uz iepriekšējiem balsojumiem un darbiem, bet uz partiju programmām, kas pilnas gaisa pilīm - nav nemaz tik gudri. Pēc tam varēsiet teikt - "ā nu jā, solīt solīja, bet nedeva. Un mēs kā muļķi uzķērāmies - nekas gan jau pēc 4 gadiem nobalsosim pareizi."
[User Picture]
From:[info]zhagata
Date:1. Septembris 2011 - 14:10
(Link)
Un man likās, ka esmu samērā liberāla, bet man sanāca ka par 90% abos galos piemērotība ir VL-TBLNNK