ny ([info]ny) rakstīja,
@ 2006-07-21 14:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ATTENTION!!! UZMANIIBU!!!! VNJIMANJIJE!!! PUKKELPOP AVIO!!!

Suede bija taada dziesma, Beautiful looser... Ne tikai pats taads juutos, bet par taadaam esmu padariijis arii astro maasas!

AIR BALTIC.LV LIIDZ SVEETDIENAS VAKARAM PAARDOD PUKKELPOP AVIO BILJETES PAR 66 LS TURP UN ATPAKALJ! TAAS VAR IEGAADAATIES AR JEBKURU LATVIJAA IZDOTU BANKAS KARTI!!!!!!!!!

Izturiigaakie tuseetaaji, kas saaks kempingoties jau treshdien un veelas apskatiities Briseli, brauc 16. augustaa 7:00 turp. Tie, kuriem nav laika ziedot vienu lieku dienu, brauc kopaa ar mani 17. augustaa 07:00! Atpakalj visi braucam 20. augustaa 09:10!

Par to, ka atzinos savaa looserismaa, neateikshos, ja kaadaa festivaala vakaraa mani pacienaasiet ar shampanieti!



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sveetaa_seeta
2006-07-21 16:04 (saite)
stundas brauciens ar vilcienu vai autobusu, kurš ir par brīvu tiem, kam ir pukkelpop biļetes kabatā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sin
2006-07-21 17:03 (saite)
paldies.. lidbiljetes jau kabataa..

vai nepateiksi kaa tikt pie festa biljeteem..? ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2006-07-21 18:17 (saite)
nu, pukkelpopa mājas lapā norādīts, ka jāiet uz www.goformusic.be, bet, tā kā tur ir pieejama tikai franču un flāmu valoda, tad to es tiešām nemācēšu izskaidrot, bet:
1)biļetes vēsā mierā var pirkt arī uz vietas (tiesa, tad nebūs tas prieks braukt par velti ar vilcienu, kas ir par velti tiem, kam ir biļetes)
2)var pagaidīt, kamēr pats ny to izskaidros, jo pagājušogad viņam tas izdevās.
es iesaku otro variantu.

un vispār es ļoti priecājos, ka tik daudziem šogad patīk pukkelpops.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ny
2006-07-21 18:59 (saite)
Par biljeteem satraukumam nav nekaada iemesla. It kaa... Un ar internetaa pirktaam biljeteem vismaz pagaajushajaa gadaa arii ne ar kaadu vilcienu nevareeja braukt. Protams, biljeshu pirkshana uz vietas buus... liidz vienai konkreetai reizei, kad peekshnji viikenda biljetes aptruuksies, jo Pukkelpop tomeer aug apmeeros, tachu liidz shim esmu dzirdeejis, ka ir izpaardotas tikai dienas biljetes!
Vilciena joks ir kaadi 10, 15 EURo un atpakaljcelja biljeti vismaz pirms diviem gadiem es nepirku. No riita brauca maajaas tik daudzi flaami ar parastajaam aproceem (taatad par velti), ka nekaada kontrole vilcienaa nenotika! Varam raadiit garas sejas un teikt - hey! There's train fare in our ticket price un mieriigaa kontrole muus palaidiis...
Lidostas stacijaa Tev biljeshu paardeveejs izstaastiis kaa tikt liidz pat Hasseltai (kur savukaart laikam jaapaarkaapj veel uz Hewit vilcienu). Tas taadaa gadiijumaa, ja veelies festivaalaa iztikt bez latvieshiem un ar citiem nebraukt kopaa no lidostas uz festivaalu. Shitaa var kaadu riitu festivaalaa pamosties ar kaajaam zobupastas, shnabiisha un daarza ruukju meercee! :)
NU... Vai mums buus rekordliels PUKKELPOP apmekleejums???

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ilka
2006-07-21 19:25 (saite)
hmm, kāpēc gan nevarēja braukt vilcienos ar festivāla biļetēm, kas pirktas internetā? [atšķirība vien varētu būt tajā, vai tās atsūta kā e-pastu vai kā reālas biļetes pa parasto pastu?]

par vilcieniem - www.b-rail.be

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?