ny ([info]ny) rakstīja,
Par biljeteem satraukumam nav nekaada iemesla. It kaa... Un ar internetaa pirktaam biljeteem vismaz pagaajushajaa gadaa arii ne ar kaadu vilcienu nevareeja braukt. Protams, biljeshu pirkshana uz vietas buus... liidz vienai konkreetai reizei, kad peekshnji viikenda biljetes aptruuksies, jo Pukkelpop tomeer aug apmeeros, tachu liidz shim esmu dzirdeejis, ka ir izpaardotas tikai dienas biljetes!
Vilciena joks ir kaadi 10, 15 EURo un atpakaljcelja biljeti vismaz pirms diviem gadiem es nepirku. No riita brauca maajaas tik daudzi flaami ar parastajaam aproceem (taatad par velti), ka nekaada kontrole vilcienaa nenotika! Varam raadiit garas sejas un teikt - hey! There's train fare in our ticket price un mieriigaa kontrole muus palaidiis...
Lidostas stacijaa Tev biljeshu paardeveejs izstaastiis kaa tikt liidz pat Hasseltai (kur savukaart laikam jaapaarkaapj veel uz Hewit vilcienu). Tas taadaa gadiijumaa, ja veelies festivaalaa iztikt bez latvieshiem un ar citiem nebraukt kopaa no lidostas uz festivaalu. Shitaa var kaadu riitu festivaalaa pamosties ar kaajaam zobupastas, shnabiisha un daarza ruukju meercee! :)
NU... Vai mums buus rekordliels PUKKELPOP apmekleejums???


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?