porcelāna lellīte [userpic]

5. Novembris 2021 (17:40)

Gribu tādus salātus, kur pa virsu uzber valriekstus vai žāvētas dzērvenes.
Receptes studijā!

Comments

Posted by: usne ([info]usne)
Posted at: 5. Novembris 2021, 17:58

sajauc spinātu lapas ar rukolu, sagrieztus ķirštomātiņus, zilā siera gabaliņus, smalki rīvētu parmezānu, pielej spilves mango - čilli mērci, balzamiko, olīveļļu, izpiež no puses laima sulu. Samaisa visu un uzber valriekstus.

Posted by: kājāmgājējs putns ([info]green_boulevard)
Posted at: 5. Novembris 2021, 18:33

Bietes ceptas krāsnī plus balzamiko, rukola, spināti, zilais siers vai feta vai kazas siers, garšvielas, valrieksti - dievinu


Otrs variants - fenhelis, spināti/rukola, kreses/, rīvēti zaļie āboli, apelsīni, citrona sula, eļļa, ābolu sidra etiķis, fetas siers, valrieksti

Posted by: helvetica ([info]helvetica)
Posted at: 5. Novembris 2021, 18:48

tumšzaļas lapas, fiksi garšvielās (balzamiko, dedzināts cukurs) iemarinētas bietes, kazas siers, ideāli ja vēl zirņu dīgsti.

Posted by: helvetica ([info]helvetica)
Posted at: 5. Novembris 2021, 18:48

kaut kas ar vistu un persikiem tur arī varētu būt kopā

Posted by: only after dark ([info]tvarj)
Posted at: 5. Novembris 2021, 18:52

saarīvēts burkāns + apelsīns (cik vien var izfilē, lai nav apelsīna baltās daļas un plēvītes, kas ķeras zobos) ar olīveļļu, sāli un medu.

Posted by: austra ([info]au)
Posted at: 5. Novembris 2021, 19:32

vistas fileja un granātābols
mango un šķinķis

resp., tādi salikumi, kur ir kaut kas ļoti svaigs (auglis) un ģiftīgs (gaļa).
visam pa vidu daudz lapu. no mērcēm - balzamiko, manuprāt. bet var arī apelsīnu sulu, piemēram.

Posted by: koka klucis Konstantīns ([info]fedrs)
Posted at: 5. Novembris 2021, 22:30

Sataisi siļķi kažokā. Un pa virsu uzber valriekstus un dzērvenes.

7 Lasīt komentārus piebilst