Gribu tādus salātus, kur pa virsu uzber valriekstus vai žāvētas dzērvenes.
Receptes studijā!
Gribu tādus salātus, kur pa virsu uzber valriekstus vai žāvētas dzērvenes.
Receptes studijā!
Posted by: kājāmgājējs putns (green_boulevard)
Posted at: 5. Novembris 2021, 18:33
|
Bietes ceptas krāsnī plus balzamiko, rukola, spināti, zilais siers vai feta vai kazas siers, garšvielas, valrieksti - dievinu
Otrs variants - fenhelis, spināti/rukola, kreses/, rīvēti zaļie āboli, apelsīni, citrona sula, eļļa, ābolu sidra etiķis, fetas siers, valrieksti
Posted by: helvetica (helvetica)
Posted at: 5. Novembris 2021, 18:48
|
tumšzaļas lapas, fiksi garšvielās (balzamiko, dedzināts cukurs) iemarinētas bietes, kazas siers, ideāli ja vēl zirņu dīgsti.
Posted by: helvetica (helvetica)
Posted at: 5. Novembris 2021, 18:48
|
kaut kas ar vistu un persikiem tur arī varētu būt kopā
Posted by: only after dark (tvarj)
Posted at: 5. Novembris 2021, 18:52
|
saarīvēts burkāns + apelsīns (cik vien var izfilē, lai nav apelsīna baltās daļas un plēvītes, kas ķeras zobos) ar olīveļļu, sāli un medu.
Posted by: austra (au)
Posted at: 5. Novembris 2021, 19:32
|
vistas fileja un granātābols
mango un šķinķis
resp., tādi salikumi, kur ir kaut kas ļoti svaigs (auglis) un ģiftīgs (gaļa).
visam pa vidu daudz lapu. no mērcēm - balzamiko, manuprāt. bet var arī apelsīnu sulu, piemēram.
sajauc spinātu lapas ar rukolu, sagrieztus ķirštomātiņus, zilā siera gabaliņus, smalki rīvētu parmezānu, pielej spilves mango - čilli mērci, balzamiko, olīveļļu, izpiež no puses laima sulu. Samaisa visu un uzber valriekstus.