Namtar ([info]namtar) rakstīja,
@ 2004-03-16 12:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sieviešu Emancipācija
Teikšu godīgi, es domāju ka sievietēm jāsēž mājās un jāaudzina bērni. Protams man tūlīt mēģinās saplosīt gabalos, bet es varu arī paskaidrot kāpēc. Tāpēc ka tā ir pieņemts, un nejau cilvēku pieņemts, bet tas tā paredzēts no sākuma. Valstīs kur notikusi sieviešu emancipācija, samazinās dzimstība, sabrauc neemancipēti kurdi un drīz vien emancipētā sabiedrība aiziet nebūtībā. Jo sievietēm vienkārši nav laika audzināt bērnus, ja viņas grib būt kā vīrieši. Un es arī nesaprotu ko viņas tā satraucas. Es tikai priecātos, ja mana sieva pelnītu naudu, es sēdētu mājās, taisītu sīčiem ēst un brauktu šopingot. Daudzām protams nepatīk atkarība no vīrieša, bet tagad viņas ir atkarīgas no darba un tas taču ir sliktāk būt atkarīgam no sistēmas, nekā no mīļa cilvēka. Pie tam ja notiktu kontremancipācija, pazustu bezdarba problēma:)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: Atljauj nu pastriideeties!:)
[info]namtar
2004-03-16 14:36 (saite)
Pie radiem dzīvot ir ok, tante Miļa ar dzīvo pie radiem, un labi dzīvo, nesūdzas, visi viņu ciena un labi aprūpē. Tas ka valsts ir trūcīga, tas ir cits jautājums, Zviedrijā pabalsti ir ok, bet tur sabiedrība ir tikpat stulbi emancipēta:) Pie tam, ja sievietes nestrādātu, darbaspēks paliktu dārgāks, algas lielākas, iemaksas sociālajos nodokļos lielākas, pabalsti lielāki - easy;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Atljauj nu pastriideeties!:)
[info]kuminjsh
2004-03-16 14:48 (saite)
Diemzheel jaasaka, ka atpakaljcelja jau vairs nav:( Vechi (nu ne jau visi, protams!) par taadiem kuiljiem palikushi... Diemzheel. Bet tas jau naak no gjimeneem: vot mees ar braali kaartiigaa gjimnee augushi, kur "teetis naudas pelniitaajs(i), maate - naudas teereetaaja", tad nu brachka izstiepsies, bet sievu da beernus nodroshinaas. A citi: pieradushi, ka maates muuzhdien taas ruupeetaajas da ciiniitaajas + pie pliits staaveetaajas, tad nu gaida, ka sieva ij naudas lielu tiesu kopeejaa katlaa iegaaziis ij veel 3x dienaa galjas eedienus pie diivaana pienesiis:) "Ssuki-latishi" vienvaardsakot!;)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Atljauj nu pastriideeties!:)
[info]namtar
2004-03-16 14:50 (saite)
Es nesaku ka ir atpakaljceljsh;) Viirieshi ir palikushi par miikstiem kuiljiem un sievietees par siikstaam maukaam:) Bet celjsh iet uz priekshu, dzimstiiba ir samazinaajusies un rietumu "demokraatiskaa" pasaule iet uz savu tragjisko nosleegumu, toties vietaa naak araabi ar garaam baardaam un triis sievaam hareemaa, kuras sargaa einuhs, lai nenotiktu moraalaa izlaidiiba:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Atljauj nu pastriideeties!:)
[info]kuminjsh
2004-03-16 14:58 (saite)
Nu Tu jau varbuutaas pamaniiji, ka esmu vieniigaa no visaam Tavaam oponenteem, kas vispaareejos vilcienos piekriit Tavaam teezeem:))) Jaa, tiiri teoreetiski es Tev pilniigi piekriitu. Goda vaards, seedeetu maajaas da audzinaatu beernus, ja buutu iespeeja tam + staigaat pa visaadiem kursiem (pashizgliitoshanai), skaistumkopshanaam da izklaideem (teaatriem da operaam). Tur tak pietiktu "sabiedriibas"! Veel SviestaCibaa padziivotos kaadu stundinju dienaa... Mozh pat kaadu romaanu Monikas Ziiles stilaa uzrakstiitu...(Tiiri taa - pashizpausmei, nevis naudas pelniishanai!)
Ja mees dziivotu pasakaa, nevis LR:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Atljauj nu pastriideeties!:)
[info]namtar
2004-03-16 15:03 (saite)
Nu ja par to jau es arii runaaju, ka LR nav pasaka, bet gan psc:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: Atljauj nu pastriideeties!:)
[info]kuminjsh
2004-03-16 14:49 (saite)
Ak taa, veel: tur nu jaabuut taadam piraatam ij labsirdiigai raganai vienaa personaa kaa Tava tante Milja, lai visus "bagatos radus" pie vietas noliktu!;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?