Namtar ([info]namtar) rakstīja,
@ 2004-02-11 00:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ģēnijs
Pavisam nesen izlasiju vienu smieklīgu komentāru kura radītājs nevarēja īsti izprast kas es esmu, idiots vai ģēnijs:) Vispār jau man šķiet ka starp šiem abiem jaukajiem cilvēku tipiem robeža bieži vien ir gandrīz vai nemanāma:) Par piemēru varētu ņemt kaut vai veco Vincentu van Gogu kuru bez šaubām uzskata par ģēniju, bet tas viņam netraucēja nošņāpt sev ausi:)) Runājot par gēnijiem, es personīgi nevēlos spriest par savu ģenialitāti vai debīlismu, jo parasti pašam apsūdzētajam šādos jautājumos trūkst objektivitātes:) Bet runājot tieši par ģēnijiem, tiem parasti piemīt dažas pazīmes. Tātad, cilvēkam ir daudz lielāka iespēja būt ģēnijam, ja viņš ir ruds(es neesmu), ja viņš ir kreilis(es neesmu), ja viņš ir mazs augumā(nu garš es neesmu, tā ka varbūt tomēr:), ja viņš ir slims ar šizofrēniju(hmm neesmu pārbaudijies), ja viņš ir gejs(neesmu es diemžēl gejs), ja cilvēks ir vīrietis(esmu, vismaz pēc ārējām pazīmēm:) un pats galvenais - ja cilvēks ir ebrejs(hmm nu manā gadijumā tas ir strīdīgs jautājums:))
Tātad man sakrīt laikam divi punkti. Cik jums daudz punkti sakrīt? Te gan ir arī vel papildusbonusfaktori. Ja jums ir bijusi grūta bērnība, ja jūs esat narkomāns vai vismaz alkoholiķis un ja jūs esat nākuši pasaulē grūtās dzemdībās.
Runājot par ģēnijiem, es nedomāju ka gudrība vai ģenialitāte būtu kautkas tād ko vaidzētu censties sacensties. Jo cik es esmu novērojis, tie laimīgākie cilvēki ir tie dumjākie(hmm es ar esmu tīri laimīgs pec dabas, intrsanti par ko tas liecina:))) Nu ta doma ir tada - jo mazāk domāsi, jo mazak problēmu, jo mazāk problēmu jo biežāk tu laimīgs.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

par to pašu
(Anonīms)
2004-02-11 09:36 (saite)
Ģēnijs vaj idiots – tāc ir Jautājums.
Būtībā jau neviens nestrīdas.
Bet es tā palasot un pieņemot, ka Namtara priekšnosacījumi ģēnija statusam var būt patiesi, secināju, ka man personīgi vienkārši nespīd būt par ģēniju.
Pats fakc, ka esmu sieviešdzimuma, laikam izslēdz to iespēju. Jo estā padomāju – nuvaitad ir vispārzināmi ģēniji no sieviešdzimuma? ……eeeem………
Nuja, patiešām izskatās, ka apzīmējumu „traks bābietis” iegūt ir vieglāk.
Mana mazā, kareivīgā un nenormāli feministiskā puse (vaj ceturtdaļa, vaj septiņpadsmitā daļa) tagad liek vēl pajautāt – vai vārdam „ģēnijs” vispār ir sieviešu dzimtes forma?

cieņā,
viip.

(Atbildēt uz šo)

Mazs padoms no pieredzeejusha cilveeka!
[info]kuminjsh
2004-02-11 09:56 (saite)
Ja interesee, varu ieteikt kaa dabuut veel vienu punktu klaat: matus var nokraasot! Esmu ruda nu jau gadus 7/8 un pamazaak saaku justies kaa gjeenijs. (Kush, tikai nevienam nestaasti!);)))))
Un veel viens punkts: vajag daudz dzert - daudzi gjeeniji ir bijushi alkoholikji. Vot, Ficdzheralds, piemeeram, nekad neljaava pohaam taa paiistam iestaties. Nu nomira 42 gadu vecumaa (laikam), bet kuru tas interesee?
Jaa, naave pietiekoshi nelielaa vecumaa arii ir gjeeniju raksturojosha paziime. Padomaa par to;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: Mazs padoms no pieredzeejusha cilveeka!
(Anonīms)
2004-02-11 10:45 (saite)
Daudz zināt ar nav labi - kā zināms alko apdullina smadzenes un pamazām beidz aknas... ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nfoworm
2004-02-11 10:17 (saite)
No gjenialitaates liidz aarpraatam ir tikai viens solis. /E.Volless/

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2004-02-11 14:03 (saite)
E.Volles nav gjeenijs, vinju vispaar, manupraat, nav jeega njemt galvaa.

(Atbildēt uz šo)

par pashu to
(Anonīms)
2004-02-11 22:24 (saite)
No gjeenija liidz idiotam viens solis. Viens solis - liels leeciens pasaulei. (kaut kas + Armstrongs)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?