rūsganais sprakšķis

Ok, viss, diēta vajag

rūsganais sprakšķis

Ok, viss, diēta vajag

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šorīt nevarēju aiztaisīt ziemas bikses, kuras man ir derējušas vienmēr circa 2008
  • a kas palika ar velo? tu mani iedvesmoji atkal pie tā ķerties. vienīgi - es izmantoju velotrenažieri, nevis braukāju pa āru. un tagad to cītīgi turpinu, pamazām kontrolējot arī, lai neēstu lieku. un, bāc, kā jau iepriekš - neatlaidība strādā.
    • Velo palika ārā slikts laiks, slapš, auksc, baisma :(
    • Iedvesmo, lūdzu, mani atpakaļ
      • nu, četru mēnešu laikā man ir izdevies tikt vaļā no dažiem pašiem briesmīgākajiem pēdējiem 3 kilogramiem. kuri nekad negrib iet prom ar vienu pašu diētu. minu pedāļus 35 - 40 minūtes ar vienas dienas starplaiku. kad baigais slinkums - 30 minūtes.

        protams, tagad es saprotu, ka "pēdējie 3" tomēr drīzāk būtu "pēdējie 5", bet kas gan ir aizsniegti griesti - apziņa, ka par zemiem, vajne.

        nekas tā neiedvesmo, kā rezultāts.

        p.s. skaicka arī muskuļi trenējas, ko var redzēt pēc tā, kā drēbes sēž.
        • Ar vienas dienas starplaiku - tas ir katru otro dienu?
        • šausmas, Tu arī esi aBzinīga un čakla
          • bija palīdzīgs faktors - vīrs aizbrauca uz ārzemēm uz šo laiku, un man bija brīvas rokas gatavot to, kas ienāk prātā, kad ienāk prātā, cik ienāk prātā.
            P.s. tas ne vienmēr bija tas, ko uzskatām par veselīgu, jo visitie avokado un laši un kas vēl ne, ir kalorijām bagāti.

            Tagad vīrs ir atpakaļ, jau rodas nobīdes.
      • Nu es vakar uztupināju mietu uz velo un abas izvazājāmie pa piņiem pa kaut kādiem bezceļiem ar velo kkādus 30 kilometrus.. :D Ēst bija paņēmušās līdzi tikai 4as pastētesmaizītes katrai..
        Nu un tad vnk vakarā mājās vajag sevi piespiest (vispirms) pieēsties līdz kaklam normālu paiku (vkr ēdām kkātu sautējumu, kas bija pāris dienas atpakaļ savārīts), nevis čipšus, vīnu vai hz ko vēl, kas nu kārojas :D
        • uztupināji mietu un vazājies pa piņiem :D :D :D
          • :D Rakstīt es apparently nemāku. Un labošanas opcija te nav paredzēta :D
            Uztupināju gan meitu, un pa Piņķiem :D
            Bet nu jā doma tāda (ko es jau sen esmu pamanījusi) - galvenais ir vazāties/blandīties kkur riņķī pietiekami ilgi un līdzi paņemt pietiekami maz paikas, lai organisms vnk būtu spiests tērēt kkādas nebūt rezerves.
            Un tur pat nevajag nekādu augstās intensitātes slodzi. Pietiek arī lēnā garā čunčināšanau, ja vien to dara pietiekami ilgi :D Un, jo pa dziļākiem sniegiem jācīnās, jo vairāk kaloriju var nodedzināt..
            Plus, ja Tu saki, ka kustoties Tev ir silti, tas nozīmē, ka vielmaiņa apparently strādā gana labi un kkādā lēnā garā kustība, lai dedzinātu tās kalorijas, Tev arī varētu strādāt.. :)
Powered by Sviesta Ciba