unpijveidīgajiem nelasīt, un mani uz gūgli nesūtīt. lūgtum.
es zinu,ka ir piektdienas vakars un jums visiem ir dzīve, bet pastāstiet savas mīļākās mīdiju receptes
izliku atšauties, un tad pār mani nāca atklāsme,ka negribu, kā parasti (baltvīnā vai a ļa patajs) bet šī ir bijusi traki smaga nedēļa, ņe bumbum idejas
mīdijas kādi 600 grami, kautkas aizgāja zudībā, izkaisoties pa virtuves grīdu. nezinu,kā mīdijas, bet lopi bija sajūsmā.
izliku atšauties, un tad pār mani nāca atklāsme,ka negribu, kā parasti (baltvīnā vai a ļa patajs) bet šī ir bijusi traki smaga nedēļa, ņe bumbum idejas
mīdijas kādi 600 grami, kautkas aizgāja zudībā, izkaisoties pa virtuves grīdu. nezinu,kā mīdijas, bet lopi bija sajūsmā.
http://klab.lv/users/rasbainieks/204698
Katlā apcep kiploku, iegāž tomātus, sagauda burbuli, mīdijas iekšā un pasautē. Garšvielas pēc garšas - visādas zalās. Pēc min 15 iegriež fetas sieru gabalinos un pēc 5 min ir ēdams kā skaistuminš! Skaistums ir sierā - gabalini pret jau tomātos iejaukušo. Nom nom nom
(Pasniedz, kā gimenē labāk tīk - ar makaroniem, kukusu, bulguru)
Mums reiz celojumā šādu piedāvāja griekijas mazpilsētas mazkrodzinš, no tā laika kūstam (kā tāda feta)
Ber iekšā sausā katlā, klāt veseli melnie pipari, čiploku daiviņas un daudz rupji sagrieztu citronu. Viss. Vāku virsū un uz uguns. gatavs, kad visas mīdijas atvērušās (tas ir kādas 5-7 min.). Ja ļoti grib, var piešpricēt baltvīnu. Nekādu citu šķidrumu nevajag.