rūsganais sprakšķis

unpijveidīgajiem nelasīt, un mani uz gūgli nesūtīt. lūgtum.

rūsganais sprakšķis

unpijveidīgajiem nelasīt, un mani uz gūgli nesūtīt. lūgtum.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
es zinu,ka ir piektdienas vakars un jums visiem ir dzīve, bet pastāstiet savas mīļākās mīdiju receptes

izliku atšauties, un tad pār mani nāca atklāsme,ka negribu, kā parasti (baltvīnā vai a ļa patajs) bet šī ir bijusi traki smaga nedēļa, ņe bumbum idejas

mīdijas kādi 600 grami, kautkas aizgāja zudībā, izkaisoties pa virtuves grīdu. nezinu,kā mīdijas, bet lopi bija sajūsmā.
  • a la espagnole
    http://klab.lv/users/rasbainieks/2046986.html
  • Aplaista bik ar susi etiki un vico ieksa. Vai ari saldetas ka ledenes grauz - bet tas labak vasara.
  • Man nav dzīves! Par mīdijām neko nezinu :)
  • Konservēti tomāti, mīdijas, kiploki, fetas siers.
    Katlā apcep kiploku, iegāž tomātus, sagauda burbuli, mīdijas iekšā un pasautē. Garšvielas pēc garšas - visādas zalās. Pēc min 15 iegriež fetas sieru gabalinos un pēc 5 min ir ēdams kā skaistuminš! Skaistums ir sierā - gabalini pret jau tomātos iejaukušo. Nom nom nom

    (Pasniedz, kā gimenē labāk tīk - ar makaroniem, kukusu, bulguru)

    Mums reiz celojumā šādu piedāvāja griekijas mazpilsētas mazkrodzinš, no tā laika kūstam (kā tāda feta)
    • Krodzinā, protams, to nelatviski ēda ar maizi.
  • man spāni ierādīja pavisam vienkāršo recepti.
    Ber iekšā sausā katlā, klāt veseli melnie pipari, čiploku daiviņas un daudz rupji sagrieztu citronu. Viss. Vāku virsū un uz uguns. gatavs, kad visas mīdijas atvērušās (tas ir kādas 5-7 min.). Ja ļoti grib, var piešpricēt baltvīnu. Nekādu citu šķidrumu nevajag.
  • Ar bubieriem un šalotēm .... mmm ... Klāt cous cous vai bulgurs.
Powered by Sviesta Ciba