rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
dikti gribas siltu zupu, bet kāpjošā tempertūra nelaiž no segapakšas
sastrēgumstundā pasūtīt vienu vistas buljonu, pat,ja zinātu,kas tādu piedāvā, laikam būtu stulbi
  • nezinu kas tajā upes pusē, bet šajā armēņiem ir soļanka tāda, ka uh! un marinēta uz oglēm cepta gaļa (man vienmēr pie slimošanām vai nu gaļu vai soļanku. un šašliku ja es nesakārotu, tas vispār Ir Rādītājs). tasir van.lv

    turies!
    • ļ.nepareiza upes puse :)

      ja neskaita,ka es esmu tāds īpatnis,kas soļanku neēd, tad manvot gribas ikurāt vieglu vistiņzupiņ ar KLIMPĀM vai krokodilu, citiem zināmu ā frikadeļu zupu.

      bet tas ir totally in my dreams. es pati diezgan nemākulīgi taisu zupas, ar kaunu jāatzīst,ka man tās diezgan nepadodas, vīrs, pieņemu,ka nekadmūžā zupu nav vārījis.

      so,whiskey it is :D
      • es gan piespiedu kārtā esmu iemācījusies un sanāk man garšīgi. a frikadeļu ir īzī čīzī, ja vēl uztaisa tās bumbiņas un sasaldē, vispār 20 minūšu pasākums, ja ieliek maisiņā gan jau veģetārietis arī var uzvārīt īpašā jūtu uzplūdā :)

        zin, nebūtu tik tālu un jāiet uz veikalu, es tev uzvārītu un nosūtītu pa pastu
        • :) paldies!

          tākā mums mājēšana ir mostly veģetāra,man jau nav nekādas gaļas mājās, a pliku dārzeņu zupu,kas nav krēmzupa, es nudien nemāku uzvārīt.
          nu, da i vakar pēdējos burkānus u.c. dārzājus vakariņās sacepu
          • a tādai vajag vai nu sakņu buljonu kurā ievāra, vai sakņu seleriju+sakņu pētersīli garšiņai. nav pat jāēd, var ņemt ārā ja negaršo. un sīpolu ar visu mizu lai krāsa smukāka. un var likt ķiploka daiviņu, ja baidās, ka būs pliekani. un pilnīgi obligāts ir burkāns

            un mans lielākais atklājums - kolrābis zupā! buljons iegūst maigi ne ta puķkāposta ne ta kāposta garšu. un ja kolrābis dikti stiegrains, var neēst
            • o! es taisni vakar noskatījos uz kolrābi,kas pēdējais palika dārzeņu kastē un domāju,vai,diez viņu var vārīt, vienmeŗ ēdu svaigu

              nav man nekā no dārzājiem, čota viss izrīts, a vīrs būs tik pēc10 mājās

              atradu saldētavā tomātus un kautko tomātpastveidīgu un bekona gabalu, tagad atsaldēšu un skatīšos,kas sanāks :D
              • olas ir? maize? sīpols?

                Irēnas maizes:
                apcep gaļiņu, liek maizes šķēlītes (tik, cik salien uz pannas), apcep no vienas puses, tad pieliek tomātus, papriku, sīpolus, kad sacepušies, pārlej ar sakultu olu. ja gribi lai maize mīksta, nogriez mazāku liesmu, uzliec vāku un sautē kamēr ola sarecē. var arī uz straujas uguns apcept, samaisīt un vāku uzlikt beigās lai nav nekas jēls (man riebjas pusjēla ola, es vienmēr pārcepu, lai toč ir cieta). visgaršīgāk ja cep ķieģelīti, bet var ar tādu maizi, kas ir mājās. ēd ar zaļumiem, ja ir. ar dakšu un nazi, ja viss mīksts, ar pirkstiem, ja maize cieta un kraukšķīga
                ja garšos, varēsi saukt par Renātes maizēm :D
    • daivispār, kāds turies, uz Tava fona es sajūtos kā tāds ņergulis, pati turies!
      • nu, šodien jau viss rādās saulaināk :D un man rīt ciemiņi.
        a čili pica nepiedāvā zupu piegādāt? vai ķīnieši kaut kādi? tu jau vispār esi ēdiena fašists, tiešām nevens no tiem, ko atzīsti, nav labi gana? moš Alfā kāds nobāzējies ēstūzis ved klāt?
        • tas labi, ka labāk, kaut uz brīdi

          mans rajons šitai stundā ir pizģecnebraucams'

          bet visdrīzāk nāksies paskatīties kādas vairāksaules, NO Dominas puslīdz var, kā viņi tiek atpakaļ - not my business- ja vien viņi to neiekalkulē.
  • Citreiz, ja sagribas vistas zupu un ir arī laiks un spēks, pamēģini šo http://smittenkitchen.com/blog/2015/01/my-ultimate-chicken-noodle-soup/
    Vienkārši pat zupu mazvārītājiem, un buljonu var noglabāt saldētavā.
  • Ja tev virs ir no zelta un tu nevari kustēt, uzjautā lai atved tev jēra zupu no Zelta Dolina (ja parareizi atcros). Atrodas blakus Pakistānas kebabam, Upīšielā.
Powered by Sviesta Ciba