rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
dikti gribas siltu zupu, bet kāpjošā tempertūra nelaiž no segapakšas
sastrēgumstundā pasūtīt vienu vistas buljonu, pat,ja zinātu,kas tādu piedāvā, laikam būtu stulbi
  • o! es taisni vakar noskatījos uz kolrābi,kas pēdējais palika dārzeņu kastē un domāju,vai,diez viņu var vārīt, vienmeŗ ēdu svaigu

    nav man nekā no dārzājiem, čota viss izrīts, a vīrs būs tik pēc10 mājās

    atradu saldētavā tomātus un kautko tomātpastveidīgu un bekona gabalu, tagad atsaldēšu un skatīšos,kas sanāks :D
    • olas ir? maize? sīpols?

      Irēnas maizes:
      apcep gaļiņu, liek maizes šķēlītes (tik, cik salien uz pannas), apcep no vienas puses, tad pieliek tomātus, papriku, sīpolus, kad sacepušies, pārlej ar sakultu olu. ja gribi lai maize mīksta, nogriez mazāku liesmu, uzliec vāku un sautē kamēr ola sarecē. var arī uz straujas uguns apcept, samaisīt un vāku uzlikt beigās lai nav nekas jēls (man riebjas pusjēla ola, es vienmēr pārcepu, lai toč ir cieta). visgaršīgāk ja cep ķieģelīti, bet var ar tādu maizi, kas ir mājās. ēd ar zaļumiem, ja ir. ar dakšu un nazi, ja viss mīksts, ar pirkstiem, ja maize cieta un kraukšķīga
      ja garšos, varēsi saukt par Renātes maizēm :D
Powered by Sviesta Ciba