rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

olas ir? maize? sīpols?

Irēnas maizes:
apcep gaļiņu, liek maizes šķēlītes (tik, cik salien uz pannas), apcep no vienas puses, tad pieliek tomātus, papriku, sīpolus, kad sacepušies, pārlej ar sakultu olu. ja gribi lai maize mīksta, nogriez mazāku liesmu, uzliec vāku un sautē kamēr ola sarecē. var arī uz straujas uguns apcept, samaisīt un vāku uzlikt beigās lai nav nekas jēls (man riebjas pusjēla ola, es vienmēr pārcepu, lai toč ir cieta). visgaršīgāk ja cep ķieģelīti, bet var ar tādu maizi, kas ir mājās. ēd ar zaļumiem, ja ir. ar dakšu un nazi, ja viss mīksts, ar pirkstiem, ja maize cieta un kraukšķīga
ja garšos, varēsi saukt par Renātes maizēm :D
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba