rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
bet vispār, es pārvēršos par nožēlojamu dārzeni.
vienīgais,par ko spēju domāt, ir gulēšana. es visu laiku gribu gulēt.

vakarā atnākot mājās, sāku skaitīt,kad būs piedienīgi līst zem segas.

jei bogu,es guļu savas 8 stundas, bet tas nelīdz, miegs nāk kā ūdens.
  • 8 stundas ilgtermiņā man nekad nav bijis pietiekami. Ja dzīve nespiež, tad normāli man ir pagulēt kādas 10 stundas, bet, ja pa nedēļu sakrājies, tad brīvdienās varu i visas 12 nosust.
    • same shit here. jā,bet tad es palasu kādās intervijās,ko stāsta visādas lokomotīves un citi traktori, kā viņi guļ 4-6 stundas,un man tāā skauž, jo padomā,cik laika viņi vairāk var visko darīt!!!
  • Pa Blūmberg šodien preses apskatā bija viens raksts par nožēlojamiem dārzeņiem! Lūk: http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/epic/tsco/10508798/Tesco-ugly-and-misshapen-fruit-and-veg-will-go-on-special-offer.html
  • Man miegam vajag vismaz 9as stundas.
    Principā ar 9ām bieži arī pietiek.
  • Stāsta, ka nereāli palīdz ieviest siestu, tb pagulēt pa dienas vidu
    Man principā tā ir, ja pa dienas vidu ir pagulēts, tad pārējais viss ir sīkums
    • vot manī nav ne nieka no dienvidnieka, pa dienu pa lielam nevaru aizmigt (tikai ar galvu klaviatūrā, bet gultā ne) un,kad pamostos,dikti slikti jūtos :(
      • btw, varbūt vispār tu sūdīgi mosties? otrs variants, ko es savulaik (kad negulēju kopā ar bebi) piekopu, bija smart alarm viedtālrunī (tipa "sleep like an droid" vai līdzīga aplikācija) - tā seko līdzi taviem miega cikliem, t.i., cik daudz tu grozies un kad, un 1) nosaka, cik tu reāli esi gulējusi - varbūt tu vnk neizgulies normāli pa tām 8 h, jo nemierīgs miegs 2) pamodina nevis konkrētos pulksteņos, bet plusmīnus pusstundas robežās tad, kad tu reāli esi gatava celties.
        • tfubļin, šito biju domājusi:
          https://play.google.com/store/apps/details?id=com.urbandroid.sleep
        • paldies, pamēģīnāšu to aplikāciju,intereses pēc, lai gan to,ka slikti guļu zinu tāpat - naktī vairākkārt mostos augšā un nereti nevaru iemigt, bet tas gan man jau ir gadiem.

          bet celties jāceļas tad,kad jāceļas, jo bērnam skola :(
          • nē, tas verķis var pamodināt tevi, teiksim, 15min ātrāk, bet tu jutīsies labāk - ir pārbaudīts :)

            bet enīvejs, ja tu sūdīgi guli pa nakti, tad varbūt kautkā risini, šitais nau forši. un to taču itkā var ārstēt - speciālais miega kabinets vai tamlīdz.
  • Varbut Tev kaut kas trukst no vitaminiem? Pern man bija lidzigi un es kadu laiku palietoju magniju. Nezinu, vai tas bija placebo efekts vai kaa, bet man pargaja. Varbut kadi citi vitamini? Varbut nepareizs uzturs?

    Ari fiziskas aktivitates palidz, lai ari liekas, ka tas ir pedejais, ko tagad velies darit, ilgterminja tas ir loti labs ieguldijums veseliba un ikdiena ir vairak energijas.
    • jā,es nopirku tagad magne B vai kāviņtursaucas kautkādus vitamīnus smadzenēm.
      ēdu itkā diezgan pareizi un arī sportoju vismaz 2x nedēļā, ja neskaita stiagāšanu ar suni.

      tas vnk viss no "pašiedvesmas" ka viss ir slikti, jāsaņemas, šis pretīgais vārds....
Powered by Sviesta Ciba