Dzintra čoms ([info]mranarhs) rakstīja,
@ 2020-11-10 14:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ventilatori
Viena būtiska problēma covid sakarā ir tas, ka daudzi cilvēki Latvijā nav raduši skatīt kādu jautājumu plašāk par Latvijas robežām. Un covid kāreiz ir lieta, kas ir skatāma un risināma globāli. Neviena valsts šodien nevar pastāvēt kā noslēgta sala, pat tās valstis, kuru teritorija reāli ir sala. Kamēr ir covid pandēmija, neviena valsts nevar to izskaust tikai savā teritorijā un tad svinēt uzvaru. Latvija jau pavasarī to mēģināja darīt, šodien redzam rezultātu.

Lūk, deputāts Jānis Dombrava šausminās par ventilatoru nespēju glābt covid slimnieku dzīvības.
https://twitter.com/janisdombrava/status/1312439650657525760
Tas, ko Jānis absolūti neredz, ir elementāri fakti. Latvijā šādu pacientu ir bijis ļoti maz. Zviedrijā ne viens vien cilvēks ir ar šī aparāta palīdzību izdzīvojis. Bet Jānis redz tikai Latviju, un tas viņam liek šausmināties, lai gan nekā traka tur nemaz nav.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mranarhs
2020-11-11 10:34 (saite)
Mans posts bija pavisam par citu tēmu. Par to, ka cilvēki nevīžo paraudzīties ārpus Latvijas teritorijas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2020-11-11 11:04 (saite)
Tas tiesa, tikai nav saprotams, ko tas viņam dotu?

Vēl es iedomājos, ka viņš droši vien to raksta, lai kritizētu mediķus, ka tie nav pratuši labāk ārstēt. Es gan nesaprotu, kādā ziņā tas var kritizēt mediķus? Būtībā šādi runāt par mediķiem ir pat aizvainojoši. Tā jau pietiek cilvēku, kas vaino ārstus, kad kāds viņu radinieks nomirst savas slimības dēļ. Dažreiz ārsti pieļauj kļūdas, taču tas notiek relatīvi diezgan reti, un visbiežāk ārsti ir darījuši visu, ko varēja. Neviens nav nemirstīgs, un nevajag vairot ārstus par to, ko izdara daba.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?