Dzintra čoms ([info]mranarhs) rakstīja,
@ 2020-08-24 18:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ano

Tomēr
Paturpinot iepriekšējo postu - situācija ir attīstījusies. Nu, vismaz ir gūta mazliet skaidrāka bilde par to, kas te īsti notiekas ar darba pieteikumiem. Vispirms jau tas pārkāptais limits, kā izrādās, bija vienkārši sistēmas automātiski piešķirtais. Tā kā es jaunajā (neaģentūras cilvēka) statusā nebiju iesniedzis vēl ne vienu pieteikumu, manu limitu atjaunoja uz 6 pieteikumiem.

Plus vēl arī noskaidroju to, ka uz P3 pakāpes vakancēm, kas ir tikai iekšēji izsludinātās, es nevaru pieteikties. Tikai uz P2 - jo tāda bija mana pēdējā pakāpe darbā esot. Te man drusku ir nošķērējuši iespējas, jo esot štatā, es uz P3 varēju pieteikties.

Labā ziņa, ka uz augstākām pakāpēm, kas izsludinātas arī ārēji, es varu ārēji pieteikties. Drusku besīgi, jo tur ir jāreģistrē visas detaļas par sevi no jauna. Bet liegts nav. Un, ja pareizi sapratu, tad ārējo vakanču pieteikumiem limita nav vispār. Tas gan vēl jāpārčeko. Tāpat jāpārčeko, vai no ārēji izliktajām vakancēm varu pieteikties arī uz P4 un augstāk. Ja tā, tad jau vispār labi.

Slikti gan ir tas, ka aģentūras pieteikumu lapa šobrīd pamatīgi streiko, laikam visi metas pieteikties šajā dedlaina dienā. Ja nu nesanāks šodien pieteikties uz to vienu vakanci, kura man derētu, tad neko. Tāpat nākamnedēļ jābūt galējam lēmumam par Dienvidāfriku - kas pie jebkāda iznākuma, jā vai nē, būs patīkams atvieglojums.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dooora
2020-08-24 19:32 (saite)
PēDivi, pēc pēdējām ziņām, tak slēgta. ka tik tevi tur Pēt'rīs nečakarē…

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mranarhs
2020-08-25 10:21 (saite)
Neuztraucies, ir vēl daudz visa kā - P4, P5, D1, D2, NOA, NOB, GS... The list goes on and on...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?