Dzintra čoms ([info]mranarhs) rakstīja,
@ 2022-03-21 14:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
humānismi
Ja valstij nāksies karot pret Krieviju, vai transhumānisti karos? Vēl precīzāk - vai viņi ir gatavi mirt, aizstāvot savu valsti?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mranarhs
2022-03-23 11:57 (saite)
Nav klasificēta informācija. Es par sevi to esmu paudis. Klasificēta informācija indivīda līmenī vispār neeksistē, tāda ir tikai kaut kādās organizācijās, kompānijās, valstīs.

Tu varbūt bankai arī, kad uzdod visus tos daudzos jautājumus, pamēģini pateikt, ka tā ir klasificēta informācija, un tad paskaties, kā viņi reaģēs. =P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-03-23 12:00 (saite)
Bankas vispirms man juridiski saistoši garantē, ka mana personiskā informācija nekur citur nenonāks un ja nonāk, tad ir tiesu darbi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mranarhs
2022-03-23 14:17 (saite)
Ok, es paskatot tavus komentus citur sapratu, par ko tu cepies. Lai gan tā nav nekāda klasificēta informācija. Vienkārši pats vari izvērtēt, ko un kā raksti (kvazi)publiski. A tas, ka es uzdevu jautājumu, uz kuru tu pats sāki mēģināt atbildēt, bet tad saprati, ka nevari, jo tad ir jāizpauž informācija, kuru tu negribi izpaust - tā jau ir vienkārši tava problēma. Neviens tevi nespieda šeit nākt un mēģināt kaut ko skaidrot bez argumentiem.

(Replies frozen) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?