the lament configurator ([info]morloku_karalis) rakstīja,
@ 2015-06-03 15:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"vēlēšanu dienā Bondaram ir sakrālā vārda diena - 1 Jaguārs" -delfi.lv
nav tā, ka man pilnīgi vienmēr būtu tāds super prieks, skatoties uz dārgajiem līdzpilsoņiem. viena no lietām, ko īsti nesaprotu, ir arī it kā taču sakarīgu cilvēku jūsma par Egilu Preambulu Levitu kā iespējamu prezidentu. man viņā pilnīgi viss, sākot no dzīvesziņas un darba tikuma, un beidzot ar "es nesīšu tādu godīgumu ka pilnīgi psc, līdz ar ko jums taču ir skaidrs, kas tie tādi par cilvēkiem, kas par mani nebalsos, mhmmm?" un šodienas "ja mani neievēlēs par prezidentu tad tas būs (vienotības) beigu sākums" liek domāt par tādu vienīgās baltās patiesības sludinātāju, kas, kā jau mēs esam redzējuši, pat vēl neesot prezidents, pamanījās satversmē ierakstīt, ka valstij uz cilvēkiem, kas Levita patiesībai neatbilst, ir oficiāli nospļauties. kas, manuprāt, ir absolūti pretējais tam, kas Latvijai šobrīd vajadzīgs.

kas, protams, gan nenozīmē, ka Vējonis vai kas tur ir labāks.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]peacemaker
2015-06-03 16:34 (saite)
tas "vienotības beigu sākums" bija vatafaks, jā. pārējais, nu, kā jau taisnprātīgam NA kandidātam pienākas, pussoli virs Iesalnieka

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]peacemaker
2015-06-03 16:50 (saite)
no otras puses, droši vien tā notiek, ja tevi netā slavē džeki ar ugunskrustiem/svastikām nikos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2015-06-03 17:00 (saite)
šitam vismaz ir grāds. okej, Bondaram ir msc, šķiet, matenē, tas arī būtu +/-ok. Bet nu jā - džeks, kas ir sajājis LV konstitūciju, atmetot mūs par 10-15 gadiem atpakaļ liberālas sabiedrības veidošanā, ir.... nu kāds ir.

(Atbildēt uz šo)


[info]kautskis
2015-06-03 18:21 (saite)
Prezis Latvijā taču ir tīri dekorātīvs amats. Eku ir cilvēks, kas māk vāciski (ar Angelu varēs patērgāt), spēj izteikties saliktos pakārtotos teikumos un vispār smuki izskatīsies visādās valstu vadītāju kopbildēs. Nerodas iespaids, ka Vējonis tikpat veikli ierakstīsies starptautiskajā elitē. Lai gan vispār es uzskatu, ka par Latvijas prezidentu vajadzētu ievēlēt kādu izstādēs godalgotu Velsas korgiju, ar dekorātīvo funkciju viņš tiktu galā daudz labāk par Vējoni, Levitu un Bondaru kopā ņemtiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]morloku_karalis
2015-06-03 19:25 (saite)
ā, un Levits angliski būtu bijis Levits, Vējonis tagad būs... Vaidžounis? Veijhuonis?

bet Velsas korgijs nenoliedzami būtu stratēģiski drošākā izvēle - ja nu kaut kas modinātu sarptautiskās sabiedrības sašutumu par kādu Latvijai nodarītu pārestību, tad būšana tai tur valstij kuru taču vada tas tur piemīlīgais suņuks jau nu noteikti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?