the lament configurator ([info]morloku_karalis) rakstīja,
@ 2012-10-30 12:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tātad, pāris vārdi par interneta veikalu 1a.lv. uvertīras vietā varētu pastāstīt par dzīvokļabiedra laptopu, kas prasmīgi tika izvēlēts tāds glauns, ar alumīnija korpusu, un atsūtīts bez jebkāda alumīnija, tērpts visparastākajā plastmasā. protams, ka pie pasūtīšanas bija disklaimeris, ka var atšķirties no attēlos redzamā, bet nu ar to laikam tomēr cilvēki biežāk saprot citu krāsu vai kaut ko tādu, nevis materiālu, no kā lieta gatavota.

nu ja, un tad es no viņiem pasūtīju savu mobilo. jau sūtot uzmanību saistīja fakts, ka attēli atkal neatbilst precēm. proti, sērijas numuros norādītās krāsas atšķīrās no tām, kas bildēs. piemēram, es pasūtīju melnu ar opciju apakšā uzlikt baltu strīpu (un tāds arī tas izrādījās - proti, atšifrējums no sērijas numura ir pareizais), bet bildēs bija viscaur balts. atsūtīts, turpretī, ar pirmo piegājienu tika rozā.

ko lai saka - pēc cenām un visādi tas ir labs veikals, bet kaut kādā preču piegādes posmā tiek nodarbināti tikai cilvēki ar smagi traumētu redzi.

pēc pareizā modeļa piegādes, negludumi bija salīdzinoši nelieli: mans uzvārds bija uzrakstīts nepareizi, visas instrukcijas vāciski un vakar vakarā saņēmu īsziņu, lai tak beidzt eju pakaļ pakai, jo viņi turēs vairs tikai divas dienas (telefons ir pie manis kopš pagājušās ceturtdienas).


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2012-10-30 12:48 (saite)
aizej pēc vēl viena!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]morloku_karalis
2012-10-30 13:12 (saite)
tā kā kafejnīcā:

-jums šovakar parasto?
-jā jā, vienu sony. tu jau zini, kādi man patīk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lenora
2012-10-30 12:48 (saite)
Bet aizej - moš tev iedos vēl vienu :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]morloku_karalis
2012-10-30 13:11 (saite)
vai arī atņems šito un vietā iedos rozā :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?