Mola ([info]mola) rakstīja,
@ 2011-05-03 23:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:domas, kvalifikācijas darbs, vasara

Tik labi, ka šodien lija, svaigs gaiss un apkārt zaļi koku pumpuri. Nevaru sagaidīt karstās vasaras dienas un veldzējošās naktis, bet to visu, protams, pie dabas, jo tā no sirds priecāties par gadalaiku dāsnumu vislabāk ir pie kādas ūdens krātuves, koku paēnā vai guļot un skatoties no apakšas uz zāļu stiebriņiem un lapu tekstūru. To rakstot, liekas, ka sajutu vasaras nakts smaržu. Ir smaržas, kuras nevar ielikt slikla pudelīte un aizspiest ar vāciņu, to laikam sauc par dzīves garšu smaržu,
Vēl es izdomāju, ka varētu ieviest sev kino-pirmdienas. Tikai es, pilna zāle ar skatītājiem un kino.

Joprojām pētu photoshop'a fīčas un iespējas, kvalifikācijas darba dizains nu ir uztaisīts, lai arī gala rezultāts nav ļoti apmierinošs, tomēr saprotu, ka ilgāk pie tā kavēties vairs nevaru, jo termiņš spiež un darbā nevērtēs manas dizainiskās spējas, bet gan lapas koda funkcionalitāti utt., tagad atliek nodrošināt tā funkcionalitāti atbilstoši joomlai un ķerties klāt komponentes programmēšanai un dokumentācijas rakstīšanai. Nāksies saspiest zobus un sadraudzēties ar php. Es gan nezinu, no kura gala ķerties tam visam klāt.
Kad būšu tikusi galā ar kvalifikācijas darbu, es varētu rakstīt joomlas pamācības, jo pa šo laiku esmu ļoti daudz ko iemācījusies, tik jāatrod kāda vietne, kur mana pieredze būtu noderīga.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?