mmd ([info]mmd) rakstīja,
@ 2013-05-13 16:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

Manā izpratnē par LAUĶI klasificējas ikviens, kurš pārlieku rūpību velta apģerbam vai aksesuāriem (kā piemēram [info]kautskis  somām), vizuālo tēlu vērtējot augstāk par funkcionalitati un praktiskumu.

Par piemēru, labi atceros lauku kaimiņu - atšķirībā no mums, vasarniekiem, kas rudens dubļus brida un uz Rīgu brauca Sarkanā Kvadrāta gumijniekos, viņš rūpīgi laipoja caur peļķēm kurpītēs. Laukos, ikdienā viņš bija normāls onka - ar veco mugursomu plecos un normāliem zābakiem kājās viņš parādija vislabākās sēņu un ogu vietas. Bet tiko laukiem pagrieza muguru, viņš pārvērtās un visniecīgākais dublītis tika rūpīgi noslaucīts, lai nekas nenodotu viņa izcelšanos.

Tādi paši lauķi rauc degunu par Statoil mugursomu, mašīnu mazgā katru otro/trešo dienu un smīkņājot par atlaižu kuponu krājējiem (saucot tos par mārketinga upuriem) pārmaksā par brendotiem produktiem (ka tikai kaimiņam tāds nebūtu).



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]imago_dei
2013-05-13 17:06 (saite)
man šķiet, ka nevien dodoties uz citām vietām, bet arī savā mazajā pilsētā, vismaz es atceros, kad sendienās pirmās reizes devos ārpus Rīgas, viena no pirmajām īpatnībām, ko pamanīju, bija tā, ka ļoti ļautiņi bija uzcirtušies.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mmd
2013-05-13 17:39 (saite)
vakar vienu tādu stopētāju vedu 3 km līdz pagasta centram - labāk stundu vai divas stopēt, kā nomainīt augstpapēdenes uz ērtakiem apaviem un pusstundā nokļut pie mērķa ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nuka_kola
2013-05-13 17:26 (saite)
exactly!!!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?